Aplicația medicală ALINI – un medic în buzunarul dumneavoastră !

0
496

Avansul tehnologic în domeniul medical reprezintă o preocupare la nivel mondial, întrucât realitățile ultimilor ani, precum și situația din prezent au arătat că medicii trebuie să se concentreze pe activitatea cea mai importantă din activitatea lor de zi cu zi și să-și optimizeze acțiunile astfel încât să poată ajuta cât mai multe persoane.

Aplicația de tele-medicină ALINI pentru telefonul mobil vine în sprijinul acestui proces și progres tehnologic, lansând Modulul pentru Clinici, care a fost conceput pentru a susține nevoia medicilor de a avea o prezenta online cât mai ușoară și accesibilă pentru pacienți. ALINI reprezintă soluția de tele-medicina cea mai ușor de accesat din piața la momentul actual, atât pentru pacienți cât și pentru medici.

Doar utilizând o aplicație pe smartphone medicii pot păstra legătura cu pacienții de la distantă, în condiții de siguranță, confidențialitate și fără a fi nevoie de alte medii de lucru speciale (ca de exemplu calculator, camera video, programe zoom, teams, si altele).

În prezent sunt peste 100 de medici înrolați în aplicație, care stau la dispoziția pacienților. Medicii înrolați acoperă toate specialitățile: medicină internă, dermatologie, cardiologie, ginecologie, psihogie, pediatrie, medicina de familie, chirurgie, endocrinologie, hematologie, oftalmologie, orl, ortopedie, neurologie sau alergologie. 

Aplicația poate fi descărcată gratuit și cu ușurință pe orice smartphone de pe Google Play și AppStore și permite înregistrarea și monitorizarea unui număr foarte mare de pacienți simultan. 

  • Pentru medici: descărcați gratuit aplicația ALINI Med din Google Play sau AppStore:
  • Pentru pacienți: invitați pacienții sa își descarce gratuit aplicația ALINI Patient din Google Play sau AppStore si sa își facă o programare pentru a discuta cu dvs.:

ATENȚIE: pentru consultații online, folosește CODUL: ALINIAPRIL-03 si primesti 10 LEI gratuit pe care îi poți folosi în contul tău.

ALINI este o platformă online prin care clinicile pot oferii consultanță medicală specializată pacienților utilizând telefoanele mobile, prin chat, apel vocal sau apel video. Clinica își poate lista o serie de servicii pe care le va oferi online si tarifele asociate acestora.

Pacientul se va programa la o discuție online si apoi va achita clinicii serviciile primite cu cardul. Clinica se poate înregistra in aplicație utilizând însemnele proprii (logo, brand, etc), iar medicii vor fi listați sub aceste însemne.

Cum functioneaza platforma ALINI:

  1. Medicul descarcă si instalează aplicația ALINI Med din Google Play Store (pentru telefoanele Android) sau din App Store (pentru iPhone).
  2. Pacientul descarcă si instalează aplicația ALINI Patient din Google Play Store sau din App Store
  3. Pacientul si medicul se conectează utilizând ALINI.
  4. Pacientul posteaza informatii despre starea de sanatate, încarcă documente in dosarul sau virtual, pe care medicul le poate consulta.
  5. Clinica/medicul își listeaza serviciile pe care le va oferi online si tarifele acestora
  6. Pacientul se programează pentru discuția telefonica in funcție de disponibilitatea medicului.
  7. Medicul vizualizează dosarul virtual al pacientului si istoricul discuțiilor anterioare, putând oferi sfaturi avizate online/la telefon
  8. Pacientul achita sfaturile solicitate.

Cea mai buna metodă de a preveni îmbolnăvirea este evitarea expunerii la COVID-19. Utilizând ALINI medicii pot oferi pacienților o solutie de a păstra legătura cu clinica online, prin mijloace electronice, evitând astfel riscul de a se expune la COVID-19 fie pe traseu, fie prin întâlnirea unui eventual pacient infectat la sediul clinicii.

Monitorizare simptome COVID19

ALINI poate fi utilizată și pentru monitorizarea de la distanță a simptomelor COVID 19 de către medicii de familie. Sistemul de monitorizare a pacienților poate fi activat în aplicație iar medicul de familie invită pacienții săi să se conecteze printr-un mesaj SMS de tipul:

„Vă invităm să instalați aplicația ALINI Pacient și să vă conectați cu mine. Am publicat un nou serviciu de monitorizare COVID19. Nu este nevoie de card de credit sau să plătiți ceva pentru acest serviciu”.

Serviciul „Monitorizare simptome COVID19” este gratuit pentru orice pacient. Pentru detalii, accesati pagina: https://alini.ro/covid19

VEZI AICI prezentarile aplicatiilor pe telefon pentru Medic si Pacient:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.