Avantajele pe care le poti avea daca iti personalizezi smartphone-ul

0
195

Pentru a aduce un plus de stil și de protecție smartphone-ului tău, huse, carcase sau folii protectie pot fi considerate accesorii perfecte și esențiale în acest proces! Dar știai că este posibil să iți personalizezi propria husă sau carcasă de telefon cu una sau mai multe fotografii la alegere?

Fie pentru telefonul propriu, fie pentru a-l oferi unei persoane dragi, carcasa sau husa personalizabilă este un pariu sigur și un cadou foarte frumos! În plus, a avea o husă sau carcasă unică îți va aduce numai avantaje.

1. Pentru a aduce o notă de design smartphone-ului tău!

Carcasele și husele personalizate sunt accesorii cu adevărat perfecte pentru a aduce o notă de design smartphone-ului tău. De fapt, se remarcă față de husele și carcasele clasice care sunt, în general, produse în masă. Vorbim despre o husă complet personalizabilă, în funcție de gusturile și preferințele tale.

O vei putea decora așa cum dorești, cu imagini la alegere din cele existente pe site-ul magazinului Etuo.ro sau poți uploada propriile imagini. Astfel, de ce să nu ai un telefon personalizat cu o fotografie cu animalul tău de companie, cu un membru al familiei tale, cu prietenii sau cu un simplu selfie preferat? Acest lucru este oferit de magazinul online Etuo.ro prin serviciul de personalizare husa telefon.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

2. Pentru a afișa propriile gusturi și culori

Depinde de tine să îți alegi imaginea preferată. Poate fi o fotografie cu un peisaj sau o vedetă preferată, descărcată de pe internet, o imagine la alegere din portofoliul Etuo.ro sau o fotografie din albumul tău personal. În orice caz, poți adăuga chiar un filtru colorat la această fotografie, în prealabil, pentru a da un stil unic și cool smartphone-ului. Este chiar posibil să adaugi texte personalizate pentru a fi inedit.

3. Este ușor și rapid de făcut și de comandat

Husa sau carcasa personalizabilă poate fi făcută cu doar câteva clickuri. Etuo.ro îți oferă acces oricând pe site, unde poți descărca fotografii la alegere și apoi le vei poziționa așa cum dorești pe un accesoriu virtual. Ai mană liberă la personalizare! Oricum, totul este simplu și intuitiv de utilizat! După ce ai comandat, vei primi carcasa în câteva zile. Este perfect, mai ales că acum nu prea mai poți ieși din casă și trebuie să comanzi totul de pe internet!

Husele și carcasele personalizabile de la Etuo.ro  sunt disponibile pentru mai multe modele de telefon. Într-adevăr, exista mai mult de 30 de modele de la diferite mărci, inclusiv Samsung, Xiaomi, Huawei și Apple.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

4. Pentru a-ți proteja telefonul în caz de cădere sau impact

Carcasa sau husa personalizabilă este un accesoriu pentru telefon care nu numai că este plăcut din punct de vedere estetic, dar este și flexibil și rezistent. De fapt, a fost proiectată cu materiale de calitate, care îți vor proteja smartphone-ul în caz de cădere, impact sau posibile zgârieturi. Astfel, să vedem ce poți obține dacă alegi să ai huse telefoane!

5. Și asta la un preț foarte atractiv!

Multă lume crede că o astfel de husă personalizabilă este mai scumpă decât o husa convențională. Dar este greșit! Într-adevăr, Etuo.ro comercializează carcase și huse ce pot fi personalizate, la prețuri foarte atractive! Deci, pentru același preț, este mai bine să optezi pentru o husă sau o carcasa mai elegantă și unică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.