Expune la TIBCO 2020 – târgul pentru întreaga familie!

0
145

Ajută vizitatorii să se pregătească de vară! ROMEXPO organizează la finalul lunii mai trei manifestări dedicate publicului larg: TIBCO – târg internațional de bunuri de larg consum, Bio Life & Style – expoziție pentru o viață verde și Senior Expo – târg dedicat seniorilor.

Nu rata ocazia de a expune la TIBCO, care va avea loc între 28 și 31 mai, eveniment special destinat prezentării, promovării și vânzării de bunuri de larg consum pentru întreaga familie. Expoziția este ocazia ideală de a întâlni potențiali clienți și parteneri din domeniu și de a încheia noi contracte.

Află în mod direct impactul produselor și serviciilor noi în rândul vizitatorilor târgului și testează oferta firmelor concurente.

Ce poți expune la TIBCO 2020?

  • Produse pentru întreaga familie: cosmetice, bijuterii, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse alimentare, băuturi, produse de artizanat;
  • Produse pentru casă: electronice și electrocasnice, decorațiuni interioare;
  • Servicii: de consultanță, financiare, logistice.
CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Iată cum a fost ediția din 2019

  • 65 firme expozante;
  • 1070 mp suprafață expozițională ocupată;
  • 4 țări participante;
  • 20 evenimente conexe.

 

TIBCO este evenimentul perfect pentru micii și marii întreprinzători. La ediția din 2019, 84% dintre expozanți și-au consolidat relațiile cu partenerii tradiționali, 83% au lansat noi produse și 75% dintre firmele participante au stabilit noi contacte de afaceri.

Printre vizitatorii tradiționali ai TIBCO se numără investitori, retaileri, agenți de vânzări și distribuție, persoane fizice interesate de achiziția de bunuri de larg consum.

TIBCO nu este numai un târg cu vânzare, ci și locul în care timp de 4 zile se vor desfășura o mulțime de evenimente conexe: ateliere de creație și activități sportive pentru copii și părinți, workshopuri pe teme de parenting. Echipa ROMEXPO încurajează și sprijină toți expozanții să organizeze, la standarde de înaltă calitate, propriile evenimente conexe în cadrul TIBCO 2020.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Nu ezita! Rezervă-ți acum participarea TIBCO 2020 și ajută-i pe vizitatorii în căutare de noutăti și oferte să descopere afacerea ta!

Pentru detalii legate de spațiile disponibile și modalitatea de înscriere, contactează organizatorul:

                                   

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.