BIFE-SIM 2019 – o incursiune în fascinanta lume a mobilei!

0
64

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 12-15 septembrie 2019, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo
susţine producătorii români și
importatorii și le asigură o platformă de
expunere organizată la standarde
internaționale, un spațiu unde timp de
patru zile aceştia îşi prezintă produsele și
serviciile direct celor interesați să le achiziționeze. 

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei românești  și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și ultimele concepte și tendințe.

În 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori și 270 expozanți din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafață expozițională de 27.221  de metri pătrați.

Ce își propune BIFE-SIM în 2019?

BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definită, menită să pună în valoare toți jucătorii de pe piața de mobilă românească sau internațională. Așadar, târgul își așteaptă expozanții cu sectoarele:
Salonul Clasic;
Salonul Design;
Salonul Confort;
Salonul Bucătării;
Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat;
Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

CITEȘTE ȘI:  La ce ajută husele pentru un telefon?

Având în vedere interesul crescut manifestat de vizitatori în ultimii ani pentru industria mobilei și piața în continua dezvoltare, organizatorii estimează că BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 își pot permite să participe și firmele mai mici, prin accesarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat. Aceștia pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la expoziție.

Participarea internaţională devenită deja tradiție la BIFE-SIM arată că eforturile firmelor româneşti din ultimii ani de a se poziționa corect pe piața externă şi eforturile Romexpo și APMR, ca co-organizatori, de a pregăti un eveniment comparabil cu cele din afara graniţelor, au dat rezultate. La ediția de anul acesta a BIFE-SIM estimăm participarea a peste 225 de firme, târgul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, reprezentând punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. 

BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului își dau întâlnire, ci şi locul de desfăşurare a multor evenimente conexe concretizate în demonstraţii de prelucrare a lemnului, simulări de design interior, conferinţe şi seminarii precum Conferinţa de Design, Concursul Național de Design ediția a XVII -a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialişti şi publicul larg!

CITEȘTE ȘI:  DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G și ingineriei

BIFE-SIM 2019 se desfășoară în același timp cu cea de-a XXVI – a editie Antique Market – Târg de obiecte de artă și antichități, organizat în Pavilioanele C1 și C2.

Program de vizitare

 12-15 septembrie 2019: intre 10.00-18.00

 Acces BIFE-SIM:

 Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/ora

Acces Antique Market: gratuit

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here