DENTA II găzduiește Congresul „Stomatologia 3D”

0
71

În perioada 5 – 7 decembrie ROMEXPO organizează Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ediția de toamnă – DENTA II. În cadrul acesteia are loc Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se desfășoară cu o importantă participare internațională.

Congresul este organizat de către Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul va fi creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate: Prof. Dr. Meric Karapinar – Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe, Istanbul, Dr. David Gestakovski, din Zagreb, Prof. Dr. Emilian Hutu Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară – Protetică Dentară.

Pe parcursul târgului, companiile expozante vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Mai multe informaţii despre DENTA II se regăsesc pe www.denta.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.