Bijuteriile handmade, de la pasiune la un business care reflectă frumusețea unică pe care fiecare femeie o are

0
735

Brandul Opus One by Ana Maria Drăgan, un brand românesc de bijuterii și accesorii unicat, a luat naștere dintr-o pasiune care s-a transformat într-un business care reflectă frumusețea unică pe care fiecare femeie o are. Inspirate din natură, cu forme boeme, linii elegante și armonie de culori, în atelier sunt create cu mult drag accesorii și bijuterii care te definesc, te inspiră și te motivează să ai succes!

Primele produse, le-am creat fiind inspirată din natură, urmând ca la cererea clientelor să le personalizez după preferințele lor. Astfel, multe dintre creații au luat naștere și din ideile clientelor de a purta ceea ce le place și ceea ce li se potrivește. 

Bijuteriile și accesoriile sunt realizate cu un echilibru între design, calitate și confort pentru ca atunci când porți o bijtuterie să te însoțească și să îți aducă bucurie zilnic.

Piața bijuteriilor handmade a început să prindă valoare din ce în ce mai mai mare în ultima perioadă, acestea devenind din ce în ce mai apreciate în întreaga lume. Această nișă este una pe care este necesar să o cucerești atent, să fii foarte receptiv la dorințele clienților, să realizezi lucruri de calitate și unicat. 

Acest interes crescut către bijuteriile și accesoriile handmade, s-a datorat și faptului că în ziua de astăzi piața de fashion din România este saturată de produse made in china și de accesorii de tip fast fashion care oferă o bucurie de moment, accesibilă oricui. Fast fashion înseamnă o cutie de bijuterii plină, de care te vei plictisi sezonul următor, multe dintre acestea le vei arunca după câteva purtări.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Mi-am dorit foarte mult să creez bijuterii pe care să le poți purta mult timp, să fie confortabile și să aibe un design aparte. Astfel, bijuterile handmade Opus One by Ana Maria Drăgan, au următoarele caracteristici:

  1. Bijuteriile au designul realizat în serii limitate sau chiar unicat. Bijuteria va ieși repede în evidență prin simplu fapt că este diferită și unică și îți va oferi multe momente în care să fii remarcată.
  2. Bijuteriile au o poveste, acestea exprimă o formă din natură, idei conturate și inspirate din tot ceea ce ne înconjoară. Acestea vor atrage nu doar privirea ci și sufletul prin mesajul pe care îl transmit.
  3. Bijuteriile sunt create special pentru ținutele tale “Perfect Match”. La comandă poți cere designerului să îți realizeze bijuteriile și accesoriile care să se potrivească perfect cu ținuta ta.
  4. Bijuteriile pot fi personalizate după preferințe. Poți cere designerului să-ți creeze o bijuterie la comandă cu formele și culorile care ție îți plac și care te definesc. Acesta poate da naștere felului tău de fi într-un mod autentic printr-o bijuterie creată special pentru tine.
  5. Bijuteriile sunt foarte valoroase. Valoarea unei bijuterii handmade este mult mai mare decât prețul ei întrucât aceasta are în spate multe ore de lucru, zeci de detalii lucrate cu atenție, materiale și pasiune cusute la milimetru, forme ce transmit o poveste și o parte din sufletul celui care o crează. Timpul realizării acestor minunății este un moment ce nu poate fi cumpărat. Atunci când porți o bijuterie handmade porți mai mult decât un obiect, porți o întreagă poveste cu un design cu care te identifici într-un mod special.
CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Toate accesoriile și bijuteriile Opus One by Ana Maria Drăgan sunt realizate manual și îmbină materialele naturale, pietrele semiprețioase, cristalele și perlele swarovski în forme inspirate din natură, în colecții impresionante și cu modele unicat pentru fiecare personalitate în parte.

Cele mai frumoase modele de bijuterii și accesorii handmade te așteaptă cu drag acum pe site-ul www.opusone.ro, iar dacă vrei să adaugi un plus de personalitate și originalitate ținutelor tale designerul îți poate crea o bijuterie exact pentru tine.

Pentru mai multă inspirație, sfaturi de purtare a bijuteriilor, te invităm să urmărești:

Magazin online: https://www.opusone.ro/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/opusone.ro/
Pagina de Instagram: https://www.instagram.com/opusone.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.