Bilete ieftine la teatru prin entertix.ro

0
328

Este posibil sa mergi la teatru cu o reducere, putand economisi bani la cumpararea de bilete teatru online ieftine si pe locurile cele mai bune din sala.
Este cel mai convenabil sa cumperi bilete la teatru de pe site-ul entertix.ro, unde poti citi imediat toate informatiile despre piesele jucate. In plus, poti fi sigur ca vei plati doar biletul, nu si pentru alte servicii suplimentare, asa cum se intampla la casa de bilete sau la agentiile de bilete.

Cumpara bilete ieftine la teatru

La prima vedere, acest sfat poate parea foarte obisnuit. Insa ar trebui sa iti amintesti cand ai fost ultima data la un teatru si cat te-a costat un bilet la un spectacol. Ar trebui sa faci o comparatie cu pretul pentru un bilet ieftin de acum. Cel mai probabil, te-ai dus pe un site important, ai vazut ca toate biletele au fost epuizate si ai plecat intristat.

De data aceasta poti merge la un teatru  fara probleme, deoarece poti cumpara bilete ieftine online, in multiple orase din Romania, din timp, de pe site-ul entertix.ro.  Daca te intrebi de ce sa cumperi bilete de pe acest site, atunci ar trebui sa afli ca exista bilete pe mai multe site-uri, dar de obicei nu sunt distribuite uniform. Pe entertix.ro poti cumpara intotdeauna cele mai ieftine bilete la teatru. Conditia este de a cumpara din timp, pentru a beneficia de cele mai bune locuri si de a nu avea surpriza ca toate locurile sunt ocupate.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: peste 3500 de persoane s-au adunat pentru a fi în fruntea inovației alături de lideri de la: NASA, Interpol, NATO, Mobileye, WPP, Grab si multi altii

Cumpara bilete ieftine din timp

Multi organizatori de evenimente pun astazi la vanzare bilete in serii limitate. La fiecare lansare, pretul biletului creste. Cele mai vechi bilete costa cel mai putin. Cu cat cat cumpararea unui bilet la teatru se face mai aproape de data evenimentului, cu atat pretul este mai mare. In practica, biletele la inceputul vanzarilor, pot fi cumparate de cateva ori mai ieftin fata de decat costa in ajun sau in ziua evenimentului.

Daca inainte de spectacol iti doresti sa impartasesti bucuria cu prietenii si fotografiezi biletul pentru a-l posta pe retelele de socializare, sfatul este sa nu faci acest lucru, deoarece poate fi utilizat de ciberneticii care copiaza codul de bare si numarul biletului, apoi il pot folosi ei insisi sau il pot revinde. Dupa ce ai cumparat un bilet din timp de pe entertix.ro, pastreaza-l fara a-l posta pe internet.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Ce drepturi ai la cumpararea unui bilet ieftin la teatru

Cumpararea unui bilet la teatru, chiar si online, iti confera dreptul de a fi spectator al piesei prezentate, iar la efectuarea achizitiei organizatorul accepta aceste conditii generale obligatorii. Biletul contine urmatoarele informatii – numele piesei, data si ora de incepere a spectacolului, pretul biletului, locul in sala.

Toate spectacolele se desfasoara in salile teatrelor inscrise pe site, cu exceptia cazului in care se specifica explicit in materialele promotionale si pe bilet un alt loc. Titularul de bilet este obligat sa verifice datele inscrise pe bilet inainte de a plasa comanda online. Dupa ce ai achizitionat biletul  online, nu mai ai dreptul sa returnezi biletele si sa soliciti o rambursare a sumei platite. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.