Conferința de design 2019 – Despre utilizarea și optimizarea spațiilor

0
69

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design ce va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

Dintre profesioniștii invitați să prezinte studii de caz din practica proprie cât și să dezbată subiecte actuale privind designul spațiilor de locuit și al spațiilor publice sunt:

  • Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
  • Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar în cadrul UAUIM
  • Andrei Butușină, co-fondator CRAFTR Studio
  • Mihaela Zamfir (Grigorescu), șef de lucrări dr. arhitect în cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectură
  • Thomas Kröger, Sales Director în cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
  • Florin Enache, co-fondator #better – inițiativa pentru responsabilitate în construcții
  • Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari
  • arh. Ilinca Păun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar în cadrul UAUIM, președinte all Asociației IDEILAGRAM

Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 – 14:00.

Conferința de Design este un eveniment organizat anual la Romexpo cu obiectivul de a aduce împreună specialiști din domenii conexe, pentru o mai bună informare și colaborare, în fiecare an sunt abordate teme de actualitate de către specialiști de top.

Notorietatea și numărul mare de participanți de la edițiile anterioare au condus la organizarea conferinței într-una din sălile din Pavilionul B3, construit de Romexpo în 2017, alături de Pavilioanele B1 și B2, ce oferă toate condițiile pentru organizarea unui eveniment internațional. Temele ultimelor ediții au fost: „Producție și Design”, „Promovare și Vânzare în Design”, „Smart Industries for a Smart City”, participanţii venind din diverse arii conexe design-ului.

Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, în limita locurilor disponibile.

Public vizat: designeri, arhitecți, studenţi la arhitectură și arte plastice, specialiști în marketing, în relații publice, în social media, în publicitate, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor de stat cât și toți pasionații de design și arhitectură.

Pentru informații actualizate despre speakeri și program vă invităm să accesați www.bife-sim.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here