Brokerul la nevoie se cunoaste!

0
166

Care sunt preocuparile companiilor in aceasta perioada?

 • Reducere de costuri – De unde putem face reducere de costuri daca ne va efecta criza? Cat pot supravietui cu aceste costuri fixe (chirie, angajati etc)
 • Clientii care dau faliment – Daca clientii nostri vor fi loviti de criza si vor avea probleme financiare (inclusive insolventa ori faliment) cum ne vom recupera banii de pe facturile de incasat?
 • Angajatii mei – Daca vor exista restructurari de personal sau alte modificari cum ne putem proteja compania sa nu fim dati in judecata de angajati?
 • Ce fac daca am atacuri cibernetice – Daca  toata lumea lucreaza de acasa cum imi pot proteja business-ul de un atac cibernetic si de o scurgere de date?

Brokerul la nevoie se cunoaste!

Totii clientii vor spune: Nu vreau sa cheltui bani acum pe timp de criza?

Trebuie sa pui in balanta daca asigurarea iti va proteja business-ul de faliment sau o pierdere financiara majora. Daca nu o sa ai un suport financiar in acele momente cum o sa treci peste?

Leader Team propune cateva asigurari care pot proteja companiile de criza si de Coronavirus.

1. Auditul programului tau de asigurari- Reducere de costuri de pana la 40%- fiecare companie cheltuie anual o suma generoasa pe asigurari (CASCO, RCA, Raspunderi, Sanatate etc)

Cum ar fi ca noi sa putem revizui acel program de asigurari si sa iti reducem cu pana la 40% costurile cu asigurarile si sa iti oferim acoperire mai buna?

În baza unui contract de confidențialitate, realizăm un audit al polițelor dvs de asigurare, urmat de un raport detaliat cu recomandări și soluții.

Detalii aici – https://leaderteam.ro/audit-asigurari/

2. Asigurare de credit comercial daca aveti facturi la termen si clientul vostru intra in faliment, insolventa sau nu va mai poate plati din diverse motive  etc atunci asiguratorul o sa platesca facturile restante.

CITEȘTE ȘI:  Servicii de contabilitate online: oportunități și avantaje pentru afacerea ta

3. Asigurarea Practici Gresite ale Angajatorului 

Multi angajatori trebuie sa recurga la reducerile de personal sau alte metode de restrangere a activitatii. Este un moment delicat pentru toti angajatorii si in acest sens recomanda sa luati in considerare acest tip de asigurare. Asigurarea include:

 • concedierea sau incetarea nelegala a unui raport de munca;
 • inducerea in eroare, prin declaratii false, a unui angajat,  in derularea raporturilor de munca, sau a unui aplicant;
 • hartuirea la locul de munca;
 • umilirea, defaimarea ori invadarea vietii private la locul de munca;
 • practici gresite utilizate la angajare;
 • privarea pe nedrept de oportunitati in cariera, angajare sau promovare;
 • neglijenta sau inegalitate in procesul de evaluare;
 • defaimare
 • furnizarea de referinte incorecte despre un angajat la solicitarea altui angajator cu care angajatul se afla in proces de recrutare;
 • discriminarea la locul de muncă;

4. Asigurarea impotriva atacurilor cibernetice (cyber risk) – angajatii tai lucraza de acasa. Testele departamentului IT au ajuns să se facă in timp real, si efectele le vom vedea in perioada următoare, chiar şi atunci când angajații respectă procedurile de securitate, lucrul de la distanţă atrage riscuri considerabile.

Asigurarea iti acopera costurile aferente unui atac cibernetic – iti vom acorda suport pentru a depasi situatia de criza si pentru a putea reveni la starea initiala fara un dezechilibru

Detalii aici – https://leaderteam.ro/cyber/

5. Asigurarea de sanatate

Spitalele de stat nu presteaza servicii medicale decat daca aveti o super urgenta(si nici in acel caz intodeauna). Singura noastra sansa acum este mediul privat.

CITEȘTE ȘI:  Panouri fotovoltaice pentru afaceri: cum să reduci costurile energetice ale companiei tale

Important in acest moment este sa nu depinzi de un furnizor intrucat poti avea tot felul de surprize stupide precum aceasta – https://www.telegrama.ro/social/sanatate/medlife-nu-mai-prime%C8%99te-pacien%C8%9Bi-adul%C8%9Bi-cu-patologie-respiratorie-acut%C4%83.html

Poliţele noastre  acoperă costurile de spitalizare şi tratamente medicale în ambulatoriu – precum consultaţii, ecografii, RMN, CT,  operaţii şi tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operaţii pe inimă.

Avem asiguratori care acopera si imbolnavirea cu Coronavirus-AXA, Generali etc

Detalii aici – https://leaderteam.ro/idoctor/

6. Asigurarea de viata – in aceste vremuri dificile avem asiguratori care acopera decesul ca urrmare a infectarii cu Coronavirus. Asigurările de viaţă, atât cele tradiţionale, cât şi cele cu acumulare au ca şi principal risc asigurat decesul, care poate fi din accident sau din orice cauză.

Despre Leader Team Broker –  broker de asigurari cu o experienta de peste 14 ani pe piata. Gestionam portofolii de asigurari pentru companii mari precum: Turkish Airlines, Coca-Cola, Kruk, Sanador, Alison Hayes, APS, IREM/Petrom, Softelligence, FintechOS, Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Casa de avocatura PeliFilip. Suntem un broker care are toate produsele de asigurare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Vindem de la cele mai simple produse, RCA si CASCO pana la cele mai complexe asigurari pentru companii.

Contact:
Marius Constantinescu
Director daune
Mobil: +40 744 661 623
Email: marius.constantinescu@leaderteam.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here