Care să fie noul parfum atunci când te reîntorci la muncă?

0
65

În zilele noastre, există din ce în ce mai multe tipuri de parfumuri arabesti, la toate prețurile, pe rafturile parfumeriilor, discrete, puternice sau persistente. Când te întorci la muncă, nu știi de multe ori care să fie noul parfum potrivit pentru câteva ore de serviciu.

Între apă de toaletă, apă fresh, apă de parfum sau parfum, nu este ușor de navigat și cu atât mai puțin de ales. Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine diferențele dintre aceste produse, trebuie să știi din ce sunt făcute și ce fac.

Ca și în cazul alegerii unui parfum, va trebui să te bazezi în principal pe personalitatea ta. Alte criterii la fel de importante intră în joc, ele te vor ajuta să determini ce este potrivit pentru tine. Odată ce ai ales un parfum ușor sau mai marcant, va trebui să găsești parfumul care îți va fi pe plac.

Află mai multe acum și poți distinge toate tipurile de parfumuri disponibile pe piață pentru a face astfel alegerea. Descoperă acum toate sfaturile pentru alegerea parfumului care te va însoți zilnic.

Apa de parfum

Apa de parfum are o concentrație olfactivă mai mică decât parfumurile reale, care sunt de două ori mai concentrate. Acesta este ceea ce îi conferă o persistență mai bună pe piele în fiecare zi. De obicei, apa de parfum are note de bază mai puternice, care rămân mult timp după pulverizare și pătrund în îmbrăcăminte și păr. Apa de parfum se va combina perfect cu bărbați și femei dinamici cu un caracter puternic.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Apa de toaletă: alegeți subtilitatea

Apa de toaletă are caracteristica de a fi subtilă și ușoară. Aromele care o compun sunt proaspete și permit revigorarea pielii în timpul vaporizării. Apa de toaletă este ideală pentru vară, parfumul său mai ușor se potrivește perfect cu zilele toride de vară. Dacă în momentul creării sale, a fost folosit pentru a masca mirosurile neplăcute ale corpului, a devenit un atu pentru frumusețe, bunăstare și seducție. Astăzi, este un parfum de zi cu zi, care se va potrivi perfect persoanelor sensibile și rezervate.

Parfumul

Parfumurile sunt cele mai utilizate materii prime în parfumerie. Este un fel de extract de plante extrem de concentrat, care seamănă cu uleiurile esențiale. În general, parfumurile se obțin din flori și rășini, după macerarea plantei și evaporarea alcoolului. Acest proces păstrează doar esența și mirosul plantei în sine. Parfumul este, prin urmare, un produs extrem de concentrat, care este cu atât mai rar, cât și mai prețios. Într-adevăr, nu se găsește în toate parfumeriile și este mai puțin produs decât alte concentrații de parfum. De exemplu, o bună alegere pentru reîntoarcerea la muncă ar fi parfumul arăbesc Oud Dinar care nu te va dezamagi cu mirosul lui.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Apă proaspătă: pentru un parfum ușor

Apele fresh au particularitatea de a fi mai ușoare, deoarece conțin mai puțin alcool. De asemenea, sunt mai fructate și mai agitate, toate avantajele unui parfum de vară.

Din ce în ce mai multe mărci importante de parfumuri își creează apa proaspătă. Unele sunt chiar recunoscute ca având proprietăți revigorante, liniștitoare sau chiar energizante. Apa proaspătă face posibilă combinarea utilului cu plăcutul: îngrijirea ta și a pielii tale, având în același timp un miros plăcut de purtat și împărtășit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.