De ce să apelezi la o firmă cu un istoric bun când ai nevoie de confecţii metalice

0
73

Companiile care se ocupă de confecţii metalice, aşa cum este Analko Aluminium, sunt foarte importante şi sunt cele care influenţează în realitate calitatea finală a unei lucrări. În sensul acesta se recomandă ca fiecare persoană să colaboreze exclusiv cu firme care au un istoric bun şi care oferă servicii de calitate premium în acest sens. În realitate nu este deloc greu să se obţină cele mai bune rezultate într-un proiect care implică articole aparţinând confecţiilor metalice, atunci când firma producătoare este aleasă corespunzător.

Istoricul Analko Aluminium

Analko Aluminium a intrat în această industrie încă din anul 1974 atunci când a fost pentru prima dată prezentă pe piaţă sub alt nume şi având ca activitate de baza anodizarea. Se poate spune astfel ca firma are un istoric bun pe piaţă şi o vastă experienţă în domeniu. În anul 1992, a fost creată prima fabrică Analko, în zona Atica, Achanes şi a început cu această ocazie dezvoltarea societăţii cu ajutorul investiţiilor în echipamente, în produse de calitate şi în procesul de formare continuă a forţei de muncă.

Analko şi-a stabilit propriile standarde în domeniul confectii metalice şi în domeniul vopsirii în câmp electrostatic. În cadrul companiei s-au format astfel foarte mulţi profesionişti în domeniu, care astăzi afirmă că momentul în care au activat în acest domeniu reprezintă o etapă importantă în cariera lor.

CITEȘTE ȘI:  5 produse de papetărie de care are nevoie orice startup

Analko este în permanentă căutare pentru zone noi de dezvoltare. Spre exemplu, în anul 2012 compania a investit foarte mult în confecţii metalice şi pentru realizarea de produse noi: uşile metalice şi uşile rezistente la foc, rulourile, uşile de garaj şi plasele împotriva insectelor.

Anul 2014 a fost un an cu dificultăţi pentru întreaga piaţă din domeniu, însă cu toate acestea Analko a introdus în România o linie automată nouă pentru multimetale în care prelucra piesele industriale din oţel, fier şi aluminiu. Compania este printre primele din Grecia care au utilizat sublicromia, domeniu în care aduce în permanenţă inovaţii. De asemenea, compania are şi o gamă unică de culori RAL, în diverse forme şi texturi, însumând în totalitate peste 400 de nuanţe pe stoc. În realitate însă pot fi aplicate la comandă mult mai multe nuanţe.

Compania a făcut un pas foarte important în ceea ce priveşte investiţiile în anul 2004 când a apărut în România şi a pus bazele primelor ateliere în zona Jilava. Suprafaţa totală a companiei la acea vreme, pe teritoriul româniei era de 15000 metri pătraţi, din care 10000 metri pătraţi erau acoperiţi. A treia investiţie foarte importantă a fost fabrica modernă din Atica. Această clădire este proprietatea companiei şi are o suprafaţă de 9000 metri pătraţi acoperiţi. Aici sunt adăpostite echipamente de ultimă generaţie care ajută la creşterea capacităţii de producţie a companiei.

CITEȘTE ȘI:  A fost publicata varianta finala a procedurii de implementare a granturilor pentru capital de lucru acordate sectorului agroalimentar

Astfel, se poate trage concluzia că alegând să colaborezi pentru confecţii metalice cu firme ce au un bun istoric, îţi va fi mult mai uşor să obţii cele mai bune produse pentru proiectele tale de construcţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here