Cătălina Ponor @ The Woman: „Întotdeauna am avut scara aceea de vreau, pot și voi reuși”

0
226

Conferința de Leadership Feminin The Woman este evenimentul-cheie al leadershipului feminin, care a avut loc în 21 martie în Cluj – Napoca. The Woman reprezintă cu mândrie acea femeie puternică, educată și implicată în comunitatea din care face parte, care are curajul de a fi propriul său model. Conferința de Leadership Feminin The Woman a însemnat anul acesta peste 700 de femei care au ales să se implice, educe și inspire, pentru a deveni cea mai bună versiune a lor, aceasta fiind și tematica celei de-a 7-a ediții: Cea mai bună versiune a ta!

Du-te și joacă-ți șansa!

Cătălina Ponor a fost unul dintre cei mai așteptați speakeri ai conferinței. Cea mai bună gimnastă din 2017 a arătat ce înseamnă puterea în adevăratul sens al cuvântului, dorința și lupta grea. Punctul culminant al prezentării sale, un moment emoționant a fost atunci când a exclamat: „Du-te și joacă-ți șansa, nu sta!. Cătălina a povestit despre evoluția ei, despre cum a reușit să devină o gimnastă de lot național, campioană europeană și mondială. Aceasta a mărturisit că o medalie se câstigă doar cu ajutorul echipei și că trebuie să avem încredere, deoarece munca grea va fi răsplătită cu siguranță. „Întotdeauna am avut scara aceea de vreau, pot și voi reuși”, a declarat Cătălina Ponor.

Actrița Maia Morgenstern a împărtășit diverse experiențe personale, a povestit despre cum trebuie să ne urmăm visele cu multă pasiune în glas, reușind să lase o sală întreagă fără suflare, prin puterea sa de a transmite un amalgam de emoții. Maia Morgenstern a pus accentul  pe două valori importante: autodeterminare și respectul de sine, valori pe care ea le transmite mai departe. Se poate întampla ca success să însemne într-un anumit moment al vieții mele neuitarea. Să țin vie în mine amintirea, memoria, prezența unor oameni, a unor evenimente, trăiri, emoții – să le păstrez vii, să nu se împietrească și acrească sufletul – asta poate sa însemne un success.”, a declarat Maia Morgenstern.

Emoții, zâmbete, umanitate și responsabilitate socială

Melania Medeleanu este fondatorul proiectului MagiCAMP și a susținut în cadrul The Woman una dintre cele mai emoționante prezentări, povestind despre ideea de la care a pornit proiectul său de suflet. După o carieră de succes și de lungă durată în televiziune, Melania a hotărât să caute acel ceva care să o reprezinte, ajungând astfel să fie implicată și să se dedice  trup și suflet  proiectului MagiCAMP, o tabără magică pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Nu esti niciodată  prea mic dacă îți pasă!” este mesajul pe care Melania l-a transmis participantelor The Woman.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Iuliana Tudor este producător și realizator TV, iar în momentul în care a ajuns în lumina reflectoarelor The Woman cu un zâmbet larg, a transmis o energie de nedescris participantelor. Aceasta a citat-o pe mama ei: „Caută să ai mereu în jur oameni mai buni decât tine”, de la care a învățat că „echilibrul unei femei este cu adevărat echilibrul între imperfect și perfect pentru că intervine umanul. Perfecțiunea va fi întotdeauna perdantă în fața umanului.” Prin ochii Iulianei Tudor, oamenii sunt o sumă de imperfecțiuni, pe care trebuie să-i luăm ca atare și cel mai important este să ne respectăm între noi.

Antoinia Norman, CEO Branson Centre of Entrepreneurship, a vorbit despre importanța curajului în procesul de asumare a unui rol de lider. Antoinia transmite cât este de important ca oamenii să găsească un obiectiv „Visează cu ochii deschiși și transformă visele în realitate.. Găsește un mentor și un scop de atins”.

Dezbaterea despre responsabilitatea socială din cadrul evenimentului a fost susținută de către Mona Nicolici (Head of Sustainability @ Petrom), Oana Delia Radu (Director Regional Raiffeisen Bank), Sînziana Maioreanu (CEO Aegon) și Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod). S-a discutat despre modul în care companiile se pot implica în societate pentru a aduce o schimbare.Nu companiile se implică în societate, oamenii se implică. Eu cred că omul sfințește locul. Compania se implică pentru că poate fi o strategie de business sau pentru că așa simte. Ce are de câștigat este îmbunătățirea culturii organizaționale și o reputație bună.”, a declarat Mona Nicolici.

Laura, medic stomatolog și participant The Woman a declarat că evenimentul este unul aparte, bine organizat, cu speakeri valoroși, care ne arată că orice vis poate fi atins, atunci când îți dorești cu ardoare succesul. Prezența alături de un număr atât de mare de doamne și domnișoare din toate colțurile țării, dornice, asemenea mie, de a face cunoștință cu tainele succesului, mă face să mă simt extraordinar și îmi trasează noi target-uri în evoluția profesională.”

Mălina, care este agile coach la o firmă de IT declară că: Îmi place foarte tare, e prima dată când sunt aici. Speakerii sunt la un alt nivel, în special Cătălina Ponor. Sper să fie cât mai multe femei din domeniul sportiv, care ne pot ajuta să ne gândim că, dacă ele pot depăși obstacolele fizice și noi putem depăși orice obstacol și îmi doresc din tot sufletul să se organizeze cât multe evenimente pentru femei.”

Pe lângă prezentări și dezbateri, evenimentul a cuprins numeroase momente de excepție: un concert de jazz susținut de trupa 5 o’ clock, dans, multe premii și o degustare de vin de către Cotnari. Participanții au vizitat zona expoziţională cu numeroase oportunități de business și s-au bucurat de produsele inedite și activitățile inovative.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

The Woman reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. The Woman sărbătorește femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor.  The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce dă startul unor serii de evenimente conexe. În 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro), Anca Șerban (Fondator ManierArt) si Amalia Sterescu (Leadership Consultant. Personal Branding Strategist. Public Speaking Coach) vor susține workshopuri axate pe importanța deschiderii unui business și eticheta în business.

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susține în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank
Parteneri Silver: Aegon, Oriflame
Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Silkin,  Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics, Salon Tresor, MicriGold, 25th Downtown Flavour, Image Skin Care, Andrei Țigănaș, DHS, Chic Utility
Susținători: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage, Ciao Bella, Ioana Mălai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest, Bookstory, Lavanda Sky, Xtreme Fit, Demmers, Monom, Joben
Ascultăm: MagicFM
Parteneri Vin: Vinuri Cotnari
Mașina oficială: Autoworld
Partener Print: Mindshop
Flori de: Magnolia
Cafea Oficială: Meron

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.