A IX-a ediție a TEDxEroilor va avea loc în data de 4-6 mai, 2018, la Casa de Cultura a Studenților Cluj Napoca

0
267

Cea de-a IX-a ediție a TEDxEroilor va avea loc în data de 4-6 mai, 2018, la Casa de Cultură a Studenților. După premiera din România de anul trecut, când evenimentul s-a bucurat de o zi și jumătate de conferință și o zi de TEDxEroilor Adventures, organizatorii au decis continuarea organizării evenimentului în același format.

Anul acesta, tematica evenimentului, Mind the gap, va propune discuții în jurul termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

“TEDxEroilor reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea legături noi în cadrul evenimentului sau de a găsi inspirația și curajul necesar pentru a pune în practică alte idei, care până atunci păreau imposibile.

Pentru ediția din acest an ne-am propus să schimbăm perspectiva asupra acestor gap-uri care există și să ajutăm oamenii să le depășească. Făcând acest lucru, credem că împreună cu ei putem fi catalizatorul progresului comunității noastre.” declară Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.

Speakerii confirmați până acum sunt:

 • Newton Howard – Brain and Cognivite scientist
 • Diana Oncioiu – Jurnalist Dela0.ro
 • Mircea Bravo – Entertainer
 • Tara Skurtu – Poetă – Speaker nominalizat de către comunitate
 • Pisica Pătrată (Alexandru Ciubotariu) – Artist grafic
 • Mihai Rotaru – Co-fondator Clever Taxi
 • Marc de Wit – Director de parteneriate strategice la Circle Economy
 • Ciprian Stănescu – Fondator Innovations for tomorrow & Partnership manager Ashoka România
 • Mihai Arsenie – Jurnalist TVR cu Sindromul Down
 • Loredana Kaschovits – Activist
 • Alex Bologa – Judocan nevăzător medaliat cu bronz la JO din Rio și aur la Campionatul European din 2017
 • Gabriela Culda – Avocat & psiholog judiciar
 • Nameless – Moment de balet
CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Biletele sunt disponibile pe www.tedxeroilor.com/bilete.

TEDxEroilor Mind The Gap se bucură de sprijinul:
Partener Award: AROBS Transilvania Software
Parteneri: Iquest, Endava, Morphoza, Porsche Engineering, Madd Electronics Group, Aqua Via, Tudor Tailor
Parteneri Instituționali: Casa de Cultură a Studenților, Primăria Cluj Napoca, Visit Cluj
Supporters: Brand Minds, Antreprenor în România, Omnia Spa
This event has a radio: Virgin Radio

Parteneri Media: Cluj Life, DOR, Cariere – Jurnal de leadership, Transilvania Reporter, Urby App, Zile și Nopți, I Love Cluj, IQ Ads, Smark, Ctrl-D, Cluj.com, Cluju.ro, Today Sofware Magazine, România Pozitivă si AntreprenorInRomania.ro

Despre TEDxEroilor

TEDxEroilor este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității clujene. Mereu inovator și îndrăzneț, TEDxEroilor reprezintă locul unde se oferă noi perspective, se redefinesc idei și se provoacă participanții să iasă din zona de confort. Echipa TEDxEroilor crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.