Codiax 2023 A Adunat Pasionați din Toată Lumea pentru o Zi de Explorare a Tehnologiilor Deep Tech

0
40

Codiax 2023, adunarea anuală a pasionaților de deep tech, s-a încheiat cu un succes răsunător, bucurându-se de o participare impresionantă de peste 300 de participanți. Evenimentul, desfășurat la Cluj-Napoca, a furnizat o platformă vibrantă pentru liderii din industrie, inovatori și entuziaști să aprofundeze cele mai recente avansări în domeniul tehnologiilor care schimba viitorul.

Workshopuri Technice: Aplicații Practice și Experiențe Hands-On

Workshopurile tehnice de dimineață au fost un punct culminant, oferind idei captivante din partea experților din industrie. Hannes Kruppa și Adrian Margin au condus o sesiune in care au explorat aplicațiile practice ale fine-tuning-ului ChatGPT prin intermediul Evals Framework de la OpenAI, folosind un studiu de caz Geo-Task. În plus, Adrian Caliman de la PitechPlus a oferit perspective privind comunicarea eficientă cu live data. Sesiunile de workshops s-au încheiat cu Marco Domingo, de la Dyson, care a oferit o demonstrație hands-on a rapid embedded prototyping utilizand machine learning.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Conferință: Discuții Provocatoare despre Evoluția Inteligenței Artificiale

După-amiaza a debutat cu discursuri pline de inovatie ale unor speakeri remarcabili. Kiril Videlov a explorat evoluția iterativă a sistemelor de control de versiune, în timp ce Matt Hazley a vorbit despre viitorul caselor smart si cum pot ajunge ele sa fie un standard.

Conferința a continuat cu discuții despre arhitecturi scalabile de la Hajer Mahjoub, inovații în industia de manufacturing condusă de AI de la Silviu Homoceanu și provocările large-scale reinforcement learning în jocurile video de la Raluca Georgescu.

Codiax 2023 a atras un public de peste 300 de participanți, evidențiind interesul și importanța tot mai crescândă a deep-tech în mediul actual condus de tehnologie. Organizatorii au exprimat aprecierea pentru susținerea entuziastă și au promis să continue să ofere o platformă pentru inovație, networking și knowledge sharing.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Codiax 2023 a fost posibil dartorita sustinerii partenerilor: Grab, Ascentcore, PitechPlus, RebelDot. 

—–

Despre Codiax

Codiax este derivat din bine-cunoscutul eveniment de tehnologie – Techsylvania și dedicat exclusiv tehnologiilor din aria deep tech. Evenimentul a fost lansat din dorința de a crea un focus și un context specific acestei zone și este singurul de acest gen din Europa de Est. Codiax a ajuns la cea de-a sasea ediție în 2023. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.