Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

0
37

Techsylvania, cel mai așteptat eveniment de business&tech, pregătește o nouă ediție în 2024. Cu accent pe încurajarea colaborării, generarea inovației și oferirea de oportunități de networking fără egal, Techsylvania 2024 promite să fie un eveniment fără precedent.

Printre cele mai asteptate aspecte ale Techsylvania 2024 se numără line-up-ul de speakeri. Participanții se pot aștepta să audă de la fondatorii unor titani globali în tehnologie, precum

  • John Caspers, Co-Fondator Adyen, o platformă de plăți cu o capitalizare de piață de 45B$;
  • Drew Banin, Co-Fondator dbt Labs, un unicorn inovator în domeniul datelor evaluat la 4 miliarde de dolari.
  • Sacha Dragic, Fondator Superbet, al doilea unicorn din industria tech din România;
  • Shai Shalev-Shwartz, CTO Mobileye, o companie pionieră în tehnologia autonomus driving, cu o capitalizare de piață de 25,57 miliarde $.

Acestia vin la Techsylvania cu zeci de ani de experienta acumulată în industiile din care fac parte. Evenimentul nu doar ca iti ofera sansa sa ii asculti live, ci poti sa te intalnesti cu ei si sa discuti tendinte, strategii sau viziuni despre viitor.

În plus, Techsylvania 2024 va aduce CEOs, CTOs și CPOs de la cele mai inovative companii din lume, inclusiv Mobileye, WPP, Brex, Grab și SiriusXM. Experți tehnici de la LinkedIn și Front vor oferi, de asemenea, perspective inovatoare in domeniul tehnologiei și al tendințelor care modelează industria.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Techsylvania 2024 nu este doar despre speakeri din toata lumea; este, de asemenea, despre networking si construirea relatiilor de business. Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului din acest an este zona de matchmaking B2B, un spațiu dedicat unde participanții pot programa întâlniri individuale cu alți participanți folosind o aplicație dedicata pe tot parcursul eveniemntului. Această oportunitate unică de networking permite participanților să se conecteze cu indivizi similari, să schimbe idei și să exploreze potentiale colaborari de business.

Pentru ca organizatorii isi doresc sa atraga un public cat mai relevant la eveniment, acestia ofera un discount de 25% cititorilor nostri cu codul `TECH25`. Acest discount se poate folosi atat la biletele Builder cat si la cele Premium, pana in 15 Mai.  

De asemenea, Techsylvania 2024 introduce un nou concept `Office Hours With Investors`, care oferă oportunități exclusive pentru deținătorii de bilete Premium de a interactiona cu investitori din întreaga lume. În timpul acestor întâlniri private, fondatorii vor putea prezenta planurile lor de afaceri investitorilor, deschizându-se ușile pentru posibilități de finanțare și mentorat.

Suntem entuziasmați să introducem `Office Hours With Investors`  ca parte a Techsylvania 2024″, spune Vlad Ciurca, Co-fondator Techsylvania. „Această nouă inițiativă subliniază angajamentul nostru de a oferi oportunități de dezvoltare, colaborare și creștere pentru ecosistemul local si national. Credem că prin conectarea antreprenorilor cu investitori din toata lumea, putem ajuta la crearea urmatorului val de inovație.

CITEȘTE ȘI:  NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo, si multi altii vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

Printre susținătorii inovației și tehnologiei la Techsylvania 2024 se numără: UniCredit Bank, MTD Technology, Accenture, METRO.digital, Ebury

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care contureaza viitorul peisajului tehnologic.

—––

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. Numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 3500 de participanți. 

Mai multe informații și actualizări aici:

https://techsylvania.com/ | FB: Techsylvania | Twitter: @techsylvania | Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.