Este oare aceasta cea mai buna oferta de consultanta Start-UP Nation din istoria programului de finantare?

Iti prezentam cea mai avantajoasa, inteligenta, rapida si usoara modalitate prin care sa-ti lansezi si dezvolti afacerea obtinand o finantare nerambursabila de 200.000 lei (aprox. 43.000 euro) pentru ideea ta de afacere apeland la serviciile noastre de consultanta Start-UP Nation si intrand in contact cu un consultant specializat in acest program de finantare.

BONUS LA SEMNAREA CONTRACTELOR

Consultanta start up nationBONUS 1
VIZIBILITATE PENTRU NOUA TA AFACERE IN CADRUL PORTALULUI SI AL COMUNITATII DE AFACERI ANTREPRENORINROMANIA.RO
1. Profilul tau complet de antreprenor: 
te prezentam in fata viitorilor tai clienti, parteneri, colaboratori, intr-o maniera unica
2. Acces in comunitatea antreprenorilor din Romania: nu te vei simti singur, ai alaturi de tine o comunitate dezvoltata in ultimii 3 ani de zile care-ti va oferi sfaturi si te va ajuta sa stabilesti contacte
3. Trei omunicate de presa: publicate in mod gratuit pe site si distribuite prin reteaua de parteneri intr-o perioada de 1 an de zile pentru ca noul tau brand sa devina cunoscut.

BONUS 2
ELEMENTLE DE BAZA NECESARE PENTRU PROMOVAREA EFICIENTA A AFACERII TALE PRIN LEADLION.RO
1. Seminar vanzari online (webinar pentru persoanele ce nu pot paricipa fizic la eveniment)
2. eBook GRATUIT: Strategii automate si semi-automate de captare a potentialilor clienti
3. Pret preferential: Pentru crearea identitatii, designului custom si implementarea site-ului de prezentare (optim pentru toate dispozitivele)
4. Analiza si set-up initial GRATUITE pentru 2 campanii Google AdWords, Facebook Ads si Bing gestionate de LEADLION.

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018

BONUS 3
SOLUTII PROFESIONALE PENTRU MANAGEMENTUL AFACERII TALE PRIN CIEL.RO
1. Discount de 50%: la orice solutie achizitionata pentru managementul afacerii tale
2. Acces gratuit:
la seminariile organizate de Cafeneaua CIEL.

Consultanta start-up nation

BONUS 4
EDUCATIE FINANCIARA SI SOLUTII SOFTWARE DEDICATE PRIN MAX-BA.RO
1. Seminarii Finance for non-finance:
live în București, webinar pentru cei din țară
2. Trei luni gratis: pentru utilizarea MAX, versiunea Platinum (35 EUR/lună)
3. După 3 luni: utilizarea aplicației cu toate funcțiile la preț de abonament Starter (10 EUR/lună) pentru un an de zile.

Consultanta start-up nation

BONUS 5
INVETI CUM SA GESTIONEZI CLIENTII SI CE SOLUTII TE AJUTA IN ACEST SENS PRIN MINICRM.RO
1. Acces gratuit:
la un seminar avand drept tema managementul clientilor si al procesului de vanzare
Nota: Seminarul va fi organizat impreuna cu AntreprenorInRomania.ro si echipa de consultanta astfel incat sa-ti asiguram cea mai buna experienta si oportunitate de a cunoaste partenerul nostru si produsul MiniCRM prin care iti poti automatiza si gestiona procesele din cadrul companiei.

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018

BONUS 6
ITI OFERIM ACCES IN CADRUL UNUI HUB DE ANTREPRENORIAT UNDE POTI RELATIONA CU ALTI ANTREPRENORI AFLATI LA INCEPUT DE DRUM CA SI TINE PRIN COMMONSLOUNGE.RO
1. Acces gratuit:
1 zi pentru tine si echipa ta in Hub-ul de business Commons Unirii Bucuresti
2. Discounturi: 25% reducere la toate serviciile

Consultanta start-up nation

BONUS 7
ORICE NOUA AFACERE ARE NEVOIE DE SERVICII PROFESIONALE DE WEB HOSTING IAR ACESTEA VA SUNT ASIGURATE DE CLAUS.RO
1. Primul an gratuit:
pentru pachetul Baza Web: 2Gb spatiu pe disc, trafic necontorizat, resurse hardware dedicate, SSL

Consultanta start-up nation

BONUS 8
NETWORKING-UL STA LA BAZA DEZVOLTARII RELATIILOR TALE CU CLIENTII, PARTENERII, COLABORATORII SI FURNIZORII IAR ACESTA ITI ESTE ASIGURAT PRIN THEWOMAN.RO
1. Discount:
50% reducere la biletele de participare la Conferinta The Woman Cluj 2019

O OFERTA CREATA SPECIAL PENTRU TINE
*Servicii integrate de consultanta pentru programul Start-up Nation 2018
Consultanta start-up nation

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018


GRATUIT– EVALUAREA ELIGIBILITATII:
Beneficiezi de o prima analiza gratuita a eligibilitatii afacerii. Identifici impreuna cu un consultant modalitati de a maximiza sansele pentru a obtine finantarea.

Consultanta Start-up Nation 2018
TE AJUTAM CU INFIINTAREA SOCIETATII:
 Iti oferim preturi preferentiale pentru infiintarea societatii, incepand de la 300 lei pentru toata tara! De asemenea, iti asiguram prin parteneri gazduire de sediu social in limita disponibilitatii.

CITEȘTE ȘI:  CFO Conference Timișoara - 1 noiembrie 2023. Discutăm despre cum pot organizațiile să devină reziliente în contextul actual și despre rolul CFO-ului într-un mediu de business dinamic

Consultanta Start-up Nation 2018REALIZAM CU PROFESIONALISM ELABORAREA PLANULUI TAU DE AFACERI: Elaboram pentru tine planul de afaceri, analiza financiara, si toate documentele necesare pentru a aplica. Toate informatiile vor fi incarcate in aplicatia online a finantatorului de catre consultantii nostri pentru Start-UP Nation 2018.

Consultanta start-up nationITI ASIGURAM ASISTENTA PANA LA OBTINEREA FINANTARII: Daca este cazul elaboram raspunsul pentru solicitari de clarificari si iti stam alaturi pana primesti scrisoarea de aprobare. Aceste serviciu este si trebuie sa faca parte din serviciile de consultanta oferite de companiile specializate. 

Consultanta start-up nationFAZA DE IMPLEMENTARE: Etapa de implementare incepe odata cu semnarea acordului de finantare si urmareste achizitionarea echipamentelor ce fac obiectul proiectului, precum si angajarea de personal si plata cheltuielilor operationale. Implementarea se finalizeaza odata cu depunerea ultimului dosar de decont.

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018FAZA DE MONITORIZARE: In fiecare an, timp de 3, dupa expirarea termenului maxim de depunere a situatiilor financiare, va trebui sa depuneti un formular de raportare catre Agentia de care apartineti. Mai multe detalii veti primi de la unul dintre consultantii nostri in programul de finantare Start-UP Nation.

DE CE SA LUCREZI CU NOI?
*Lanseaza afacerea impreuna cu profesionisti in domeniul programelor de finantare

GARANTIA BANILOR INAPOI!
In situatia in care proiectul tau este respins din cauza faptului ca nu a fost intocmit in mod corect, iti returnam avansul platit. In plus, nu te incurajam sa aplici daca nu ai sanse reale de a obtine finantarea.

ACCES GRATUIT LA UNELTE UTILE AFACERII TALE
Beneficiezi in mod gratuit de acces la aplicatii software, evenimente de business si e-book-uri menite sa te ajute in activitatea ta.

NU TE LASAM LA GREU!
Iti stam alaturi de la idee la succes! Asiguram servicii integrate de consultanta, de la alegerea ideii de afaceri, la finalizarea perioadei de monitorizare.

ITI OFERIM UN PRET CORECT PENTRU SERVICIILE DE CONSULTANTA!
Aloca buget promovarii noului tau business, achizitiei de materie prima sau amenajarii spatiului, in loc sa il cheltui pentru consultanta. Adauga bonusurile de la parteneri si obtii cheia succesului noii tale afaceri.

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI?
*Ne asiguram de intreg procesul de obtinere a finantarii si implementare a proiectelor astfel incat sa fie cat mai usor pentru beneficiari sa porneasca noua afacere

CINE POATE BENEFICIA DE FINANTARE?
*Pentru a aplica in cadrul programului, trebuie sa iti infiintezi o societate cu raspundere limitata (inclusiv SRL-D) sau o cooperatie. Daca ai in prezent o societate, poti aplica in situatia in care aceasta este infiintata dupa data de 30.01.2017

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018

Societatea trebuie sa se incadreze in categoria IMM (<249 de angajaţi, cifră de afaceri anuală netă de <50 milioane euro, active totale <43 milioane euro, echivalent în lei) si sa aiba capitalul integral privat.

Asociaţii sau acţionarii care deţin mai multe societăţi nu pot aplica în cadrul programului Start-up Nation decât cu o singură societate

Codul CAEN pentru care solicită finanţare este eligibil în cadrul Programului 

Societatea nu a obtinut ajutor de minimis de 200.000,00 Euro, in ultimii 3 ani fiscali

Societatea nu inregistreaza datorii si nu se află în stare de dizolvare, reorganizare judiciară, lichidare, executare silită, închidere operaţională, insolvenţă, faliment sau suspendare temporară a activităţii;

Actionarii societatii nu trebuie sa fi desfasurat aceeasi activitate (autorizata) pentru care solicita finantare (cod CAEN) in cadrul unei intreprinderi mici si mijlocii (>10 angajati) în anul anterior înscrierii sau în anul înscrierii până la deschiderea sesiunii de înscriere.

CE POTI CUMPARA CU FINANTARE?
*Vezi mai jos care sunt cheltuielile eligibile

ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE SI IT: Echipamentele tehnologice se incadreaza, conform procedurii in categoriile 2.1, 2.2. si 2.3.6 din HG 2139/2004. Echipamentele pentru locurile de joacă și săli de sport, fitness, x-body și de forță, drone, telefoane mobile și tablete sunt considerate echipamente tehnologice. Limita maximă pentru cheltuielile aferente achiziției de telefone mobile și tablete este de 2500 lei (cu TVA inclus).

CITEȘTE ȘI:  Pe 2 noiembrie, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, dedicat specialiștilor în HR și Employer Branding, ajunge la Timișoara. Află cum poți participa

MIJLOACE DE TRANSPORT: Autoturisme, autobuze, microbuze, biciclete, mopede, motociclete, kart-uri, ATV-uri, rulote cu sau fără motor, elevatoare, încărcătoare, remorci și semiremorci, platforme, izoterme și frigorifice, doc plutitor, șalupe maritime pentru călători, ambarcaţii fluviale de agrement, aparate de zbor, autoutilitare și autovehicule cu destinație specială

SPATII DE LUCRU: Spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ. Activele din cadrul acestei categorii nu trebuie să aibă destinaţie locativă, la momentul achiziției.
Corturile pentru organizare evenimente și baloanele presostatice sunt incadrate in categoria spatii de lucru.

BIROTICA: Mobilier, aparatură birotică şi sisteme de protecţie a valorilor umane şi materiale

INSTALATII PENTRU ECONOMIE DE ENERGIE: Echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, precum şi sisteme care utilizează surse regenerabile de energie

INSTALATII DE CLIMATIZARE: Aferente spaţiului de desfășurare a activității de comerţ, producţie sau servicii

SALARII, UTILITATI SI CHIRII: Salariile, utilitățile (energie electrica, gaze, salubritate, abonament telefon si internet) și cheltuielile aferente chiriilor pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ

WEBSITE SI PROMOVARE: Realizarea unei pagini web pentru prezentarea și promovarea activităţii solicitantului şi a produselor sau serviciilor, inclusiv promovare online si cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting

ACTIVE NECORPORALE: Referitoare la brevete de inventie, francize , etichetare ecologică

CURSURI ANTREPRENORIAT:Desfășurate în România sau în altă țară membră a Uniunii Europene – pentru asociatul/administratorul societăţii aplicante

CHELTUIELI FINANCIARE: Aferente creditelor/garanțiilor obținute pentru creditele contractate de beneficiari în vederea realizării planurilor de afaceri acceptate în cadrul programului, pentru solicitanții care utilizează credit pentru implementarea proiectului

SOFTWARE: Necesar desfăşurării activităţii pentru care se solicită finanţare inclusiv licenţe și software pentru comerţul on-line

CONSULTANTA: Pentru întocmirea documentaţiei în vederea obţinerii finanţării şi implementarea proiectului prin programul Start-UP Nation 2018.

DE CE ITI OFERIM ACEASTA SUPER OFERTA?
*Nu vei mai gasi in piata o oferta de consultanta care sa-ti aduc atat de mult avantaje
 

Servicii de consultanta Start-UP Nation 2018
Pentru ca anul trecut am vazut foarte multi tineri dezamagiti de relatia cu o parte dintre firmele de consultanta in scrierea proiectelor pe Start-UP Nation, am decis sa intervenim pentru a crea un echilibru in mediul de afaceri anul acesta. Astfel ca, am realizat parteneriat cu doua dintre firmele de consultanta pentru Start-UP Nation care impartasesc aceleasi valori morale si profesionale ca si noi si am creat o oferta unica in piata pentru servicii profesionale de consultanta Start-UP Nation Romania 2018.
 
Am apelat si la partenerii nostri strategici si chiar am adaugat parteneri noi in portofoliu si am creat oportunitatea de a le oferi tinerilor antreprenori bonusuri in valoare de peste 2000 euro in servicii si aplicatii software, precum si promovare in cadrul portalului nostru de afaceri.
 
Sprijina antreprenoriatul din Romania si programul de finantare Start-UP Nation 2018 printr-un Share, Like sau Comment cu numele unui apropiat care isi doreste sa dezvolte o afacere anul acesta.

[mailmunch-form id=”612421″]

TOT NU ESTI CONVINS?
*Urmareste clipul de prezentare realizat de profesionistii nostri si apoi acceseaza oferta

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here