Costume medicale complete pentru toți profesioniștii din domeniul sănătății

0
20

Fiecare profesie are cerințe specifice și necesită ținută medicală profesională adecvată, combinând igiena, siguranța și respectarea standardelor. Doctor in Uniforma îmbracă toți profesioniștii din sectorul sănătății: medic, asistent medical, îngrijitor, moașă, farmacist, kinetoterapeut, etc.

Ce ținute medicale găsești pe Dr. în Uniformă?

Pentru a răspunde acestor nevoi, dar și cerințelor specifice care permit exercitarea profesiei în cel mai mare confort, Dr. În Uniformă oferă o gamă largă de îmbrăcăminte profesională pentru sectorul medical: pantaloni medicali, halate medicale, fuste și sarafane medicale, precum și bonete medicale sau încălțăminte medicală pentru a-ți crea o ținută de care ai nevoie și care să fie adaptată la locul de muncă.

Profită, de asemenea, de o selecție largă de jachete din lână, veste și tricouri  pentru asistenți medicali și îngrijitori; o îmbrăcăminte profesională medicală foarte utilă, care te va împiedica să răcești când schimbi clădirile.

Fie că ai nevoie de o ținută medicală pentru femeie sau bărbat care își dorește o îmbrăcăminte medicală albă, o îmbrăcăminte medicală colorată sau o bluză albă clasică, vei găsi inevitabil ceea ce îți place pe site.

CITEȘTE ȘI:  Uniforme medicale made în România

Desigur, vei descoperi și colecția de îmbrăcăminte special concepută pentru studenți la medicină sau pentru cei care lucrează în domeniul Horeca. Și pentru că bugetele pot fi restrânse, găsești promoții pe tot parcursul anului la o selecție largă de îmbrăcăminte medicală ieftină.

Îmbrăcăminte medicală confortabilă, adaptată cerințelor profesiei tale

Pentru a-ți îndeplini cel mai bine funcția și a contribui astfel la bunăstarea pacienților, este important să te deplasezi în cel mai mare confort și să beneficiezi de o mare ușurință a mișcării.

Vei găsi mulți pantaloni din bumbac sau poliester de bumbac, precum și bluze și tunici din bumbac și țesătură elastică. Acest material îți va oferi un confort mai mare și vei avea un suport excelent pe tot parcursul zilei.

Bluză sau tunică medicală cu mâneci scurte, mâneci lungi, pantaloni sau capri medicali și paramedicali, cardigane și jachete medicale cu mâneci scurte sau lungi, precum si bonete medicale etc., vei găsi îmbrăcămintea medicală adaptată mediului ospitalier pentru o firmă medicală sau paramedicala.

CITEȘTE ȘI:  La ce ajută husele pentru un telefon?

Amintește-ți că uniforma sau halatul tău medical este un adevărat instrument de lucru pentru tine. Îți va proteja hainele împotriva lichidelor și infecțiilor transmisibile în sala de operație sau în timpul vizitelor pacientului.

Pantofi medicali pentru a-ți completa ținuta

Pantofii de lucru medicali sunt esențiali pentru a completa ținuta profesională și asigură siguranța ta. Găsești o gamă largă de saboți medicali pentru bărbați, pentru femei sau unisex; Totul este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni și culori, pentru a se potrivi tuturor și pentru a satisface toate gusturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here