Parfumurile arăbești moderne

0
426

Parfumul modern oriental te transportă în lumea beduinelor și a prințeselor arabe. O lume de basme și exotism oriental care te înconjoară ca un văl. Traseul parfumat este scrisul tău de mână și trădează personajul. Dar acest buchet senzorial de senzații este purtat de gama de parfumuri arabesti. Meșteșugul creării de parfumuri este o parte integrantă a culturii estice. Cu peste 5.000 de ani de istorie, este adânc înrădăcinat în tradiția arăbească și a devenit un semn absolut al esteticii. Diferite parfumuri moderne sunt folosite astăzi, atât în scopuri terapeutice, cât și în scopuri magice. Tămâia era mai scumpă decât aurul în vremurile de demult, iar extracția uleiurilor parfumate era considerată un act de artă.

Parfumuri arăbești moderne – Note de bază

Notele de bază în parfumurile  arăbești moderne sunt tămâie, iasomie, lemn de santal, nuferi, ghimbir, chihlimbar, mosc și lemn. Și, deși în România suntem mândri de cultivarea trandafirilor care conțin uleiuri cu  proprietăți utile, aceștia au fost descoperiți cu mult înainte de a fi importați pe meleagurile noastre. Cei mai buni trandafiri pentru parfumuri se cultivă în Valea Taif, Arabia Saudită și stau la baza aproape a tuturor parfumurile arăbești.

Parfum arăbesc OUD Dinar

Unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești este Oud Dinar, pentru femei și bărbați. Este blând, emoționant și impresionabil, emană puțină naivitate copilărească, încrezătoare și loială. Atât Ea, cât și El privesc lumea cu ochii mari și zâmbesc către tot ce este nou și necunoscut, este o fată de primăvară, deschisă și prietenoasă sau cel mai bun tovarăș. Pentru ea și el parfumul actualizat Oud Dinar, va rămâne invariabil în vârful popularității timp de mulți ani. Parfumul arăbesc Oud Dinar a căpătat un nou look alături de parfumierul său, care a adăugat la sunetul său un acord senzual de Labdanum, Iasomie, Trandafir.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Așa cum briza proaspătă de primăvară îți aduce parfumul florilor care înfloresc doar pe sub rămășițele zăpezii, tot așa și Oud Dinar te va încânta cu sunetele de ananas blând, șofran și scorțișoară grațioasă. Acorduri lemnoase ușoare bat în inima fragilă a parfumului, care poartă note subtile de Patchouli, Vanilie, Chihlimbar, Oud. Patchouli misterios și chihlimbarul prețios formează o combinație finală unică, încălzind simțurile și aducând o senzație incitantă de ceva nou, necunoscut și, prin urmare, extrem de atractiv. Noul Oud Dinar este tainul tainic al unei tinere frumuseți sau a unui Don Juan.

OUD este o casă de parfumuri din Arabia Saudită, care a introdus parfumul arăbesc modern Dinar. Acest parfum este clasificat ca un parfum unisex, care este destul de comun printre parfumurile orientale. Parfumul este închis într-o sticlă aurie elegantă, care îndeplinește toate tradițiile luxului oriental. Deja din nume este clar, că acest parfum va fi strălucitor și luxos.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Parfumul floral oriental este destul de ușor. Este aerisit și jucăuș, lăsând în urmă o trenă frumoasă și lungă. Se va potrivi perfect în garderoba de parfumerie atât a doamnelor, cât și a domnilor, va putea să se potrivească diferitelor ocazii și va fi ideal ca parfum de seară. Piramida arabescă pentru Oud Dinar este curată și clară. Notele de vârf conțin șofran, scorțișoară, ananas. În notele inimii vei găsi Labdaum, Iasomie, Trandafir și se bazează pe note de  Patchouli, Vanilie, Chihlimbar și note lemnoase ale copacului Oud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.