Digital Craft susține afacerile pornite prin Start-Up Nation

0
147

Digital Craft, agenție de web design, SEO și marketing online, susține antreprenorii care vor să își dezvolte afacerea în mediul online printr-un pachet creare website Start-Up Nation și promovare care se încadrează în orice buget de finanțare. Dacă ești proprietarul unui business la început de drum, prin programul Start-Up Nation și dacă ai nevoie de o prezență online pentru business-ul tău, citește în continuare.

 

Cu ce se ocupă agenția Digital Craft?

În primul rând, Digital Craft creează website-uri personalizate. Ei cred că cele mai reușite website-uri sunt unice și, atunci când creează unul nou, îl adaptează la nevoile fiecărui business în parte, având în același timp în vedere optimizarea SEO, cea mai bună soluție de hosting și multe altele, toate înglobate într-un pachet complet de marketing online având scopul de a-ți aduce afacerea pe prima pagină în Google.

De ce “Start-Up Nation”?

Pentru că dispun de experiență vastă în toate zonele online-ului – web designoptimizare SEO, hosting, marketing online– experiență care le permite să vină în întâmpinarea noilor antreprenori cu o soluție completă de promovare online, pornind de la necesitățile specifice ale business-ului tău și adaptată celor mai noi trend-uri din online. 

După zeci de implementări Start-Up Nation de success, cei de la Digital Craft înțeleg și anticipează ce ai nevoie și înțeleg importanța prezenței în mediul online, în special pentru business-urile start-up. Prin urmare, au creat un pachet special pentru cei ce își lansează afacerea prin Start-Up Nation, care îți va permite să beneficiezi de o prezența online rapidă și eficientă, cu o cheltuială eligibilă, care se va încadra în bugetul tău.

Ce include pachetul Start-Up Nation Digital Craft?

  1. Creare website– dacă îți dorești un website pentru noua ta firmă, Digital Craft vin în sprijinul tău cu crearea și promovarea lui, fie că este vorba despre un site de prezentare, un portal, un blog sau un magazin online. Folosesc cea mai populară platforma, WordPress – în prezent, peste 30% din site-urile la nivel global sunt create cu WordPress și peste 10% din magazinele online sunt realizate cu WooCommerce, modulul e-commerce pentru platforma WordPress. Că statistică, cele mai mari companii din top 500 mondial își realizează site-urile cu WordPress. Noul tău site va fi structurat în mai multe pagini, care vor conține datele de contact ale firmei, descrierea acesteia și a domeniului de activitate, partenerii, precum și prezentarea produselor sau serviciilor pe care le oferi. După lansarea noului site, îl vor promova online prin optimizare SEO și servicii PPC (Google Ads și Facebook Ads).
  2. Branding și identitate vizuală– rolul unui brand este de a fixa imaginea companiei tale în mintea clienților cu care interacționează și de a transmite instant reputația pe care ai dobândit-o către aceștia. Un brand se construiește treptat, pas cu pas, de aceea este foarte important ca strategia inițială de branding să fie corectă, în corelație perfectă cu ceea ce faci și unde te regăsești. Între elementele de branding pe care Digital Craft le includ în pachetul Start-Up Nation se numără: logo și identitate vizuală, cărți de vizită, foi cu antet, semnătură mail și, nu în ultimul rând, design-ul noului tău site conform cu elementele definitorii pentru brand-ul tău.
  3. Promovarea website-ului– cele mai cunoscute și de impact modalități de promovare pentru un website sunt PPC și SEO. PPC (pay-per-click) este cea mai rapidă metodă și include crearea și administrarea de campanii de reclamă plătită prin rețeaua Google sau Facebook, în funcție de obiectivele business-ului tău. SEO (search engine optimization) este un proces de perfecționare a paginilor site-ului tău, prin SEO on-page (optimizare tehnică, instalarea și configurarea modulelor specifice, audit, îmbunătățirea conținutului și a vitezei) și SEO off-page (construirea de linkuri de calitate care îți vor crește autoritatea domeniului și rankul pe anumite cuvinte cheie). Suplimentar pe partea de on-page, Digital Craft îți vor adăuga certificat digital SSL gratuit, pagină 404 personalizată, îți vor configura fișierele robots.txt și sitemap.xml și se vor ocupa și de implementarea Google Analytics, integrarea cu Search Console și optimizarea imaginilor. Pe partea de SEO off-page, îți vor scrie și publica articole și comunicate de presă în funcție de cuvinte cheie de interes pentru business-ul tău pe site-uri și blog-uri cu autoritate mare.
  4. Hosting (găzduire pagini web)– Digital Craft îți oferă inclusă în pachetul Start-Up Nation găzduire web gratuită plus asistență în alegerea numelui domeniului web și dimensionarea unui pachet de hosting potrivit pentru nevoile tale.
  5. Pagină de Facebook și LinkedIn– succesul oricărui business depinde și de imaginea și prezența pe care o are în social media. În funcție de domeniul și specificul afacerii tale, Digital Craft includ în pachetul Start-Up Nation crearea paginii de Facebook, cu logo și cover personalizate, precum și a paginii de LinkedIn, cu tot ce ai nevoie.
CITEȘTE ȘI:  Panouri fotovoltaice pentru afaceri: cum să reduci costurile energetice ale companiei tale

Pornește-ți cu dreptul afacerea în online 

Așa cum fiecare dintre noi este unic, fiecare business este unic, construit după viziunea celui ce îl pornește. Având în vedere că ne aflăm în era informației, în care totul este digitalizat și migrează către software și aplicații, este crucial ca business-ul tău – mic sau mare, să aibă o prezența puternică în online.

În acest sens, Digital Craft, agenție web design, optimizare SEO și online marketing, vine în sprijinul tău cu un pachet de promovare online construit pe baza experienței a zeci de implementări Start-Up Nation de success, croit să se potrivească în orice buget Start-Up Nation și pe specificul oricărei afaceri, pentru a-ți garanta succesul în cel mai populat mediu de comunicare al secolului XXI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here