Locatie pentru evenimente – Salon du Mariage

0
730

Locatia pentru un anumit eveniment este primul pas pe care trebuie sa il faci in ceea ce priveste organizarea unei nunti, botez sau cununii civile. Aceasta va fi aleasa in functie de tipul evenimentului, de dorintele pe care le ai si de tematica evenimentului. Ulterior, dupa stabilirea datei in care va avea loc evenimentul, singurul lucru care ramane de facut este stabilirea locatiei.

Insa, nu este o decizie ce poate fi luata chiar atat de usor, intrucat trebuie sa tii cont de anumite criterii, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

Locatia

Daca aveti deja stabilita clar o anumita locatie in care iti doresti sa se desfasoare intreg evenimentul, atunci trebuie sa te interesezi din timp de disponibilitatea acesteia. Cu cat incepi mai repede cautarile, cu atat grijile vor fi mai putine. In general, pentru un eveniment mai mare, ideal este ca rezervarile sa se faca cu ce putin un an inainte.

Stilul evenimentului si decorul aferent acestuia

Tipul evenimetului trebuie sa fie in stransa legatura cu locatia. Fie ca iti doresti o nunta in aer liber, ori un botez intr-o locatie rupa din poveste de dimensiuni medii sau o cununie civila intr-un cadrul intim si placut, astazi totul este posibil cu ajutorul complexului Salon Du Mariage, care dispune de o gradina impecabila din toate punctele de vedere si de doua saloane care se diferentiaza din punct de vedere al design-ului si al capacitatii.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

In cazul in care optati pentru unul din cele doua saloane Bucuresti, trebuie sa fii foarte atent astfel incat spatiul sa se potriveasca tipului de eveniment, astfel incat aceasta sa fie amenajat dupa bunul tau plac.

Capacitatea locației

Este important sa ai intocmita o lista prealabila de posibili invitati, intrucat iti va fi mai usor sa alegi locatia si sa eviti micile neplaceri, precum:o locatie prea mare, cu numar mic de invitati va face ca sala sa para goala, iar o locatie prea mica, va da impresia de inghesuiala si va crea un disconfort pentru invitati.

Asadar, important este sa te ghidezi dupa numarul invitatilor, dupa specificul evenimentului si sa ai macar un numar prealabil stabilit. Important este ca evenimentul sa se desfasoare exact asa cum ti-ai dorit si invitatii sa se simta excelent.

Accesul catre locatie

Daca locatia pe care ai ales-o se afla intr-o zona greu accesibila trebuie sa te gandesti la posibilitatea de a le oferi transport invitatilor, altfel risti sa ramai fara ei.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Meniul

Meniul botezului este un alt aspect important de care trebuie sa tii cont, intrucat inainte de a stabili locatia, trebuie sa discuti si pretul meniului si ce anume include acesta, adica:

  • cate feluri de mancare exista
  • daca sunt sau nu bauturi alcoolice, dar si nonalcoolice
  • cum va fi decorata locatia
  • care este taxa aferenta cheltuielilor
  • daca exista sau nu dulciuri.

Iar un ultim detaliu, este ca inainte de a te decide asupra unui salon pentru botez, trebuie sa discuti cu persoanele responsabile, sa vezi care sunt solutiile pe care le propun acestia si bine inteles cat de flexibili se dovedesc a fi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.