Experiența digitală continuă! ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa – un eveniment virtual dedicat industriei home & deco

0
102

În perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa – un eveniment virtual care reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional: Construct – Ambient Expo, Romtherm și Mobila Expo. Manifestarea este gândită ca un ghid digital gratuit al stilurilor de construcție și design interior.

#TotulPentruCasaTa este un loc virtual de întâlnire între cerere și ofertă și o modalitate eficientă prin care expozanții își pot prezenta produsele și serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor. Companiile care au activitate cu specific home & deco sunt invitate să participe ca expozanți în acest proiect digital unic pentru industrie.

Manifestarea se desfășoară pe o platformă interactivă, îmbină latura antreprenorială cu cea dedicată publicului larg și se adresează celor care au un business în domeniul construcţiilor sau amenajărilor interioare și exterioare, vând utilaje industriale şi echipamente de șantier sau oferă servicii de proiectare, consultanţă și design; celor care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru industria instalațiilor sau vând produse și accesorii care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor și, nu în ultimul rând, producătorilor de mobilă sau celor care au o afacere în domeniul decorațiunilor interioare.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

La #TotulPentruCasaTa expozanții au ocazia să-și prezinte produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, au contact prin chat sau video call cu vizitatorul, beneficiază de acces rapid la o rețea importantă de clienți, au o expunere semnificativă în mediul online și fac un pas spre creșterea vânzărilor companiei pe care o reprezintă.

Vizitatorii au posibilitatea să răsfoiască gratuit un ghid digital al stilurilor de construcție și design interior, să primească sfaturi practice pentru amenajarea locuinței la care visează și să achiziționeze produse din cele mai noi colecții la prețuri speciale.

Firmele interesate pot găsi informații utile despre soluțiile și pachetele de participare ca expozant pe www.construct-ambientexpo.ro, www.romtherm.ro și www.mobila-expo.ro, iar vizitatorii se pot înregistra AICI pentru ACCES GRATUIT în platforma virtuală.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

 Program de vizitare

8 – 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

Transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.