Finanțare de până la maxim 1.000.000 Euro/proiect pentru sistemele de irigații aferente stațiilor de pompare de punere sub presiune

0
195
PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ

Echipa Antreprenor în România vă pune la dispoziție informații utile referitoare la programele de finanțare adresate societăților comerciale, programe ce pot fi accesate în cursul anului 2019.

Informațiile centralizate pot fi accesate în cadrul secțiunii dedicate, intitulată SURSE DE FINANȚARE, din cadrul portalului nostru de afaceri, iar mai multe detalii pot fi obținute prin intermediul consultanților în finanțări existenți la nivelul echipei noastre. 

Sperăm că informațiile vă sunt utile și așteptăm mesajele sau comentariile dvs. referitor la acest articol. Urmăriți subiectul constant, întrucât consultanții noștri în fonduri europene, fonduri nerambursabile, fonduri structurale și fonduri dedicate start-up-urilor vor actualiza constant informațiile despre aceste programe și vă vor oferi suportul necesar pe programele de finanțare unde, la finalul articolului, veți regăsi formular de contact dedicat.

Programul de finanțare prezentat în cadrul acestui articol este intitulat PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ, din cadrul căruie vom selecta Submăsura 4.3. Acesta se referă la posibilitatea realizării de investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole sau silvice – Infrastructură de irigaţii și este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României.

Pentru a decide cu ușurință dacă acest program de finanțare vi se potrivește, vă oferim mai jos răspunsul la o serie de întrebări logice pe care cel mai probabil vi le adresați.

Care este submăsura exactă din cadrul programului de finanțare?
Submăsura 4.3.I – Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – Componenta infrastructura de IRIGAȚII

Care este obiectivul principal al programului?
Obiectivul programului constă în acordarea de sprijin pentru investiții în modernizarea infrastructurii secundare de irigații.

Care este scopul investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri?
Scopul investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri este de restructurare a modului de administrare şi utilizare a infrastructurii de acces și de adaptare a infrastructurii de acces la noua structură agricolă şi forestieră, precum şi folosirea eficientă a infrastructurii utilizabile.

Sunt eligibil pentru accesarea acestei surse de finanțare?
Solicitanții eligibili în cadrul acestui program de finanțare constau în Organizaţii ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii, constituite din proprietari/utilizatori de terenuri agricole conform legislaţiei în vigoare.

Care sunt activitățile eligibile pe care le pot realiza în cadrul proiectului?
Activitățile eligibile sunt reprezentate de investiţiile în modernizarea infrastructurii secundare de irigaţii, clădirilor aferente stațiilor de pompare de punere sub presiune și/sau racordarea la utilități, inclusiv construcția/modernizarea bazinelor de colectare și stocare a apei de irigat.

Ce sumă maximă pot obține prin intermediul acestui program de finanțare?
Valoarea grantului este de maxim 1.000.000 Euro/proiect pentru sistemele de irigații aferente stațiilor de pompare de punere sub presiune.

Dacă mă decid să accesez această sursă de finanțare, care este contribuția mea?
În cazul acestui program de finanțare specific, contribuția beneficiarului este de 0%, astfel încât, sprijinul nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Care este termenul limită până la care trebuie să depun proiectul în vedere obținerii finanțării?
Termenul limită este 31 August 2019

De unde pot descărca ghidul programului?
Toate informațiile privind Ghidul solicitantului, cererea de finanțare, contract de finanțare și documentele suport pot fi accesate prin click aici.

Vezi și alte surse de finanțare accesând categoria dedicată  SURSE DE FINANȚARE din cadrul portalului nostru de afaceri și lasă un comentariu despre cât de utile ți-au fost aceste informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.