Lansare oficiala www.ARIATrends.ro

0
788
Lansare ARIATrends.ro

Astazi ora 13:00 se lanseaza www.AriaTrends.ro.

Te invitam in pagina de lansare pentru a afla mai multe informatii, iar dupa ora 13:00, sa vezi colectii in premiera de la designeri romani in cadrul magazinului online!

Scopul AriaTrends:

Ne dorim ca AriaTrends sa devina hub-ul de referinta la nivel national si international pentru tot ceea ce inseamna moda autentic romaneasca, locul unde se formeaza si sunt usor vizibile trendurile romanesti.

Conceptul si obiectivele AriaTrends:

Magazinul virutal AriaTrends, isi propune sa devina un loc de intalnire a doua nevoi primordiale: de a promova si contribui activ la dezvoltarea brandurilor romanesti si de a oferi cat mai multor femei ocazia de a experimenta sentimentul de feminitate pe care il aduce imbracarea unei tinute de calitate produsa de designeri romani.

AriaTrends se adreseaza in special femeilor care stiu sa isi etaleze frumusetea, care vor sa fie admirate si stiu sa-si exprime emotiile si trairile interioare si la exterior prin alegerile vestimentare facute in functie de context.

CITEȘTE ȘI:  TOT MAI MULȚI TINERI SEMNEAZĂ PETIȚIA ONLINE ÎMPOTRIVA SHAORMIZĂRII ROMÂNIEI PRIN START-UP NATION

AriaTrends este dedicat femeilor care nu sunt preocupate doar de a urma ultimele tendinte, cat mai ales de a le influenta intrucat scopul lor final este acela de a-si reflecta spiritul feminin prin tot ceea ce imbraca. si prin comportament.

Mai multe detalii in cadrul magazinului online www.AriaTrends.ro.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Sorin Dumitru Antreprenor in Romania

Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.

CITEȘTE ȘI:  Premieră la ROMEXPO: INDAGRA și INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în pavilioanele B1 si B2

PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here