Kalon Events transformă Constanța în capitala comerțului electronic prin organizarea evenimentului EComm360 – Conference & Expo.

Aceasta va avea loc în data de 29 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, în centrul de conferințe al Zenith Conference & Spa Hotel Mamaia.

Conferința se adresează proprietarilor și managerilor de magazine online, antreprenorilor, marketerilor și pasionaților de comerț electronic și marketing online.

Participanții vor avea acces la cele mai noi și relevante informații din domeniile e-commerce și marketing digital în cadrul sesiunilor susținute de specialiști de referință din România. Printre aceștia se numără Ovidiu Joița, CEO iAgency și fondator Jedi SEO School, specialist în SEO și marketing online, cu peste 15 ani de experiență; Robert Trandafir, Fondator și Strategy Director Gun Media, care va vorbi despre crearea campaniilor de Black Friday; Cosmin Daraban, CEO Gomag, care va prezenta strategii pentru oferte care conduc la vâzări. Livia Pupăză, trainer de Social Media și Facebook Ads in București și Londra, va vorbi despre crearea de personas, acoperind cele mai importante platforme de social media: Facebook, Instagram si Linkedin. Despre Pay per Click va vorbi Ionuț Radu Munteanu, founder WebDigital, iar despre marketplace-uri, Ciprian Cazacu, co-founder EasySales.

CITEȘTE ȘI:  Aplicații Gomag care te ajută să vinzi mai mult în magazinul tău online

Pe lângă speakeri de top, evenimentul reunește antreprenori, fie ei proprietari de magazine online sau nu, reprezentanți din partea agențiilor de marketing online, furnizori de servicii de e-commerce și logistică. Astfel, EComm360 devine cadrul perfect pentru networking de calitate, care implică schimb de know-how, exemplele de bune practici și care conduce, de multe ori, la colaborări mutual benefice.

Evenimentul, aflat la prima ediție, contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea de Sud-Est, încurajând formarea unei comunități de business unită și performantă.Biletele și agenda conferinței sunt disponibile online https://evenimente.heme.ro/ecomm360.

Biletul include participarea la toate sesiunile evenimentului, prânzul și coffee break-urile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here