TÂRGURI ROMEXPO – semestrul I 2020

0
776
 1. TTR I

TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI oferă cele mai inspirate idei de vacanțe și călătorii

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc între 20 și 23 februarie, la Romexpo.

Cel mai mare eveniment de turism  din țară aduce laolaltă agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din întreaga Europă care vor prezenta oferte pentru destinații interesante și fascinante, din țară și din străinătate.

Ediția de toamnă promovează cele mai avantajoase vacanțe, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2020. La târg vizitatorii vor descoperi oferte pentru turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turism de aventură.

Târgul de Turism al României devine pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, ce au ca obiect consolidarea relaţiilor existente cu parteneri noi sau tradiţionali.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu:

Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Program de vizitare:
20-22 februarie 2020 (joi-sâmbătă): 10.00-18.00
23 februarie 2020 (duminică): 10.00-16.00

Mai multe informații, pe:

 • website: târguldeturism.ro
 • Facebook: Târgul de Turism al Romaniei Romexpo
    

  2.Mobila Expo

  Alege stilul casei tale, la Mobila Expo, între 9 si 12 aprilie 2020!

  Romexpo va invită la Mobila Expo, târg de mobilă care se va desfăşura între 9 şi 12 aprilie la Romexpo. Mobila Expo înseamnă mobilier la superlativ, realizat în culori, materiale şi finisaje aparţinând stilurilor contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, sau mid-century modern.

  Vizitatorii Mobila Expo vor avea parte de o incursiune în universul diferitelor stiluri de mobilier, vor putea primi sfaturi despre amenajarea spaţiului de locuit de la producători de mobilă cu tradiţie în domeniu sau de la designeri şi vor beneficia de o ofertă avantajoasă pentru varianta de amenajare preferată.

  Mobila Expo se desfășoară în același timp cu Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm, Antique Market I și Modexpo I.

  Târgul este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

  Program de vizitare:
  9-11 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
  12 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

  Mai multe informații, pe:

  Obiecte ce poartă amprenta diferitelor istorii și culturi ale lumii, la ANTIQUE MARKET, ediția primăvară

  Romexpo vă așteaptă la ediția de primăvară a Antique Market, târgul de obiecte de artă și antichități, care are loc între 9 și 12 aprilie, la Romexpo.

  Antique Market este spațiul de expunere al artiștilor, iubitorilor de artă și al colecționarilor. Evenimentul găzduiește piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe alte obiecte ale căror povești sunt fascinante și fac trimitere la istoria unor locuri și a unor personaje cunoscute în diferite domenii. 

  Antique Market reprezintă evenimentul colecțiilor de obiecte ce poartă amprenta diferitelor culturi, din toată lumea, și în care colecționarii expun pentru mai multe segmente de public, cum ar fi pasionații de mobilier, decorațiuni, textile decorative din secole diferite sau iubitorii de obiecte ce țin de artele vizuale (pictură, sculptură, fotografie etc.)

  Antique Market se desfășoară în același timp cu Mobila Expo, Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm și Modexpo I.

  Program de vizitare:
  9-11 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
  12 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

  Mai multe informații, pe:

   

  MODEXPO, expoziția dedicată modei și industriei textile

  Între 9 și 12 aprilie, la ROMEXPO, are loc MODEXPO I – Expoziția internaționala de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

  Evenimentul este o platformă dedicată sectorului de textile, care reunește expozanți, specialiști (designeri, producători, importatori, distribuitori) și public larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

  Expoziția reunește zeci de companii din România, dar și din alte țări cu tradiție în industria textilă.

  Publicul vizitator este așteptat cu produse de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design inovator. 

  Modexpo I se desfășoară în același timp cu Mobila Expo, Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm și Antique Market I.

   Program de vizitare:
  9-11 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
  12 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

  Mai multe informații despre eveniment, pe:

  • www.modexpo.ro
  • Facebook: MODEXPO ROMEXPO

   5.Rommedica

    

   ROMMEDICA – târgul pentru un sistem medical performant

   ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie are loc între  14 și 16 mai 2020, la Romexpo, și prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

   Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanțiilor sistemului de sanatate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale. Astfel, târgul generează oferte care vin în întâmpinarea necesarului spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate care au nevoie de aparatură, tehnici și tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății serviciile medicale.

   Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale și discounturi fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, fie doar la anumite servicii și game.

   ROMMEDICA devine, astfel, o sursă importantă de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat.

   Program de vizitare 

   • 14 – 15 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
   • 16 (duminică): 10:00 – 16:00

    Mai multe informații, pe:

    TIBCO 2020,  bunuri de larg consum pentru toate vârstele și buzunarele

    Între 28 și 31 mai 2020, la ROMEXPO, se desfășoară TIBCO –  Târgul internațional de bunuri de larg consum, unde vizitatorii au ocazia de a achiziţiona la preţuri de producător:

    • confecții și tricotaje,
    • accesorii vestimentare (încăltăminte, genţi, bijuterii),
    • produse de îngrijire personală (cosmetice și parfumuri),
    • articole pentru casă (obiecte de uz casnic, textile utile și decorative: lenjerii, prosoape, halate, covoare și carpete),
    • produse hand-made (bijuterii, tricotaje, decorațiuni de interior, accesorii de mobilier),
    • electronice și echipamente dedicate casei și biroului.
    •  

    TIBCO se desfășoară în același timp cu Senior Expo.

     Program de vizitare:

    • 28 – 30 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
    • 31 mai (duminică): 10:00 – 16:00

    Mai multe informații, pe:

    • website: tibco.ro
    • Facebook: Tibco Romexpo

     7.Senior Expo


     Romexpo vă invită singurul târg din România dedicat seniorilor!

      Romexpo vă invită între 28 şi 31 mai 2020 să luaţi parte la Senior Expo, singurul târg dedicat seniorilor din România.

     Târgul susține persoanele vârstnice, dinamice, care se implică activ în viața comunității, și reprezintă o modalitate prin care seniorii au posibilitatea de a lua parte la activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod interesant și relaxant. De aceea, firmele expozante la Senior Expo vor prezenta produse și servicii special destinate seniorilor, nevoilor și pasiunilor lor!

     Senior Expo se desfășoară în același timp cu TIBCO –  Târgul internațional de bunuri de larg consum.

     Program de vizitare:

     • 28 – 30 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
     • 31 mai (duminică): 10:00 – 16:00

     Mai multe informații, pe:

      

      

      

      

      

      

      

      

      

      

     

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.