Liderii industriei stomatologice au fost prezenți la DENTA II

0
113

DENTA II 2019Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – a fost platforma de prezentare a tehnologiei de ultimă generație și a schimbărilor revoluționare din domeniul medicinei dentare care contribuie la dezvoltarea industriei stomatologice din România. 

Peste 90 de companii, din 11 țări (Bulgaria, China, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Portugalia, România, Singapore, Spania, Ungaria), au ilustrat tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară, au prezentat oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice și au întâlnit potențiali clienți sau noi parteneri.

De la DENTA II nu au lipsit echipamentele și aparatura de ultimă generație, accesoriile, materiale pentru tehnica dentară, dispozitivele specifice igienei orale şi produse farmaceutice pentru medicină dentară.

Evenimentul a fost și o reală sursă de informare pentru medicii stomatologi, prezentând soluții moderne pentru tratamente eficiente, servicii de calitate și chiar o educație dentară bazată pe prevenție.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Mai mult decât atât, DENTA II a oferit posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele în domeniu. Specialiștii din acest sector au participat la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice.

În cadrul DENTA II s-a desfășurat al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care a avut ca temă principală Stomatologia 3D.

Un alt eveniment de interes a fost workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic, organizat de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

De asemenea, la DENTA II a avut loc cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy și prezentarea O nouă viziune în chirurgia regenerativă”, organizată de Smart Medical Solution.

La fiecare ediție a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ROMEXPO își propune să promoveze sănătatea orală și să fie locul de întâlnire dintre medici, specialiști și pacienți.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Dacă doriți să vă înscrieți la ediția de primăvară 2020 a DENTA, vă invităm să consultați site-ul www.denta.ro pentru a afla care sunt condițiile de participare. Împreună putem să contribuim la îmbunățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din România!

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.
ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.