ROMEXPO a dat startul pregătirilor pentru Crăciun

0
54

ROMEXPO a încheiat anul expozițional cu două manifestări care i-au inspirat pe vizitatori să găsească cadouri potrivite pentru toți cei dragi: TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET IV.

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN a reprezentat un spațiu plin de surprize decorative, vestimentare și culinare pentru toate gusturile. Cei care au ales să își petreacă sfârșitul de săptămână la ROMEXPO în căutarea de cadouri pentru familie, prieteni sau colegi au ales dintr-o ofertă variată de: dulciuri și delicatese tradiționale de sezon, decorațiuni hand-made pentru amenajarea locuinței în pragul sărbătorilor și modele unicat de globuri pentru bradul de Crăciun, sortimente de ceaiuri, produse vestimentare și accesorii (bijuterii, genți, blănuri rafinate, articole pictate manual cu tematică de Crăciun), cosmetice bio, cosmetice pe care fiecare cumpărător le-a putut personaliza, bere artizanală și jucării educative pentru toate grupele de vârstă.

          

La TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN copiii au participat la incitantele ateliere de pictură, desen, modelaj, au realizat măști tradiționale, sorcove, coronițe și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă și i-au scris scrisori lui Moș Crăciun prin programele desfășurate de asociațiile partenere ale evenimentului.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Atmosfera de poveste a târgului a fost întregită de zecile de copii de toate vârstele care s-au transformat în artiști pe scena evenimentului prin momente muzicale și de dans inedite pentru care s-au pregătit tot anul.

           

Ultima ediție a ANTIQUE MARKET de anul acesta a dat prilejul pasionaților de obiecte vintage și colecționarilor înfocați să achiziționeze cadouri încărcate de istorie şi de poveşti din trecut. Expozanți din România,  Marea Britanie, Suedia și Ungaria au oferit vizitatorilor surprize vintage dintre cele mai variate: obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare, tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii, obiecte de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi și obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă și sculpturi.

ANTIQUE MARKET este, de fiecare dată, o provocare pentru colecționari și pasionați de a descoperi cele mai bune oferte la obiectele pe care le caută de multă vreme, dar și un mod plăcut de a petrece o zi printre expozanți care le împărtășesc pasiunile.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

           

Alte informații despre evenimente pot fi obținute prin accesarea:  

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.