Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

0
196

Cu un spirit generos și o inimă plină de compasiune, Mihai Căldăraru, cunoscut drept Omul Faptelor Bune, a lansat astăzi campania umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI”. Cu o devotare profundă pentru binele celor din jur, acesta ne amintește că succesul autentic nu se măsoară în bogății materiale, ci în impactul pozitiv pe care-l avem asupra vieților celor din jur.

Pornind de la experiența sa personală și de la lecțiile învățate din copilărie, Mihai Căldăraru a transformat provocările în oportunități de a ajuta. Fiind născut într-o familie numeroasă și având o copilărie marcată de orfelinate, el știe prea bine ce înseamnă să simți nevoia de susținere și compasiune.

De-a lungul anilor, Mihai Căldăraru și-a dedicat eforturile pentru a aduce speranță și bucurie în viețile celor aflați în dificultate. Prin intermediul organizației non-profit pe care a fondat-o și ulterior prin înființarea unei asociații caritabile, el a oferit sprijin și îndrumare celor care au avut nevoie, fără a cere nimic în schimb.

 Mihai Căldăraru a decis să extindă brațele sale de ajutor către cei mai vulnerabili membri ai comunității. Director Executiv al DGAS – AEP, a pus la dispoziție un număr de telefon special (0739.377.777) pentru cei care se află în izolare sau cu restricții de deplasare, precum bătrânii, copiii și persoanele cu dizabilități, oferindu-le posibilitatea de a cere ajutor atunci când au nevoie.

Cu inimile deschise și mâinile întinse spre cei aflați în suferință, Mihai Căldăraru își continuă misiunea de a face lumea un loc mai bun, pas cu pas. În urma lansării acestei campanii, sperăm că și mai mulți oameni se vor alătura acestui gest nobil și vor contribui la crearea unei societăți mai empate și mai solidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.