MODEXPO 2020 promovează antreprenorii români din industria textilă și industria modei

0
318

Ediția de primăvară a MODEXPO 2020  – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii are loc la ROMEXPO între 2 și 5 aprilie 2020.

Evenimentul stimulează dialogul între specialiști din industria textilă și din industria modei,  designeri, producători, importatori, distribuitori pentru dezvoltarea unor colaborări viitoare și este locul ideal de prezentare a noutăților sezonului primăvară – vară 2020.  
MODEXPO este unul dintre evenimentele ROMEXPO cu o evoluție constantă, majoritatea participanților revenind la fiecare ediție. 85% dintre expozanții MODEXPO I 2019 au lansat noi produse în cadrul târgului și și-au îndeplinit targetul de vânzări propus. Alăturați-vă expozanților MODEXPO de anul acesta și profitați de avantajele pe care participarea la un asemenea eveniment vi le oferă!

Ediția de primăvară a MODEXPO promovează în special producătorii români din industrie care doresc să atragă un nou segment de public, tinerii designeri și micile ateliere autohtone care surprind publicul prin creații inedite și îndrăznețe. MODEXPO I 2020 readuce în atenția specialiștilor importanța calității materialelor folosite în industria modei și, de aceea, încurajează participarea la eveniment a cât mai multor reprezentanți din domeniul textil.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Cine sunt antreprenorii care pot expune la MODEXPO?

MODEXPO este locul care prezintă simultan :

  • produse finite din industria ușoară (confecții textile și tricotaje pentru femei, bărbați, tineret, copii, confecții piele/blană, încălțăminte, marochinărie);
  • tendințe în modă (case de mode, tineri designeri, asociații de design, site-uri și publicații de specialitate);
  • materii prime și accesorii pentru industria ușoară;
  • utilaje din domeniu;
  • servicii pentru industria ușoară.

ROMEXPO îi sprijină pe expozanții și partenerii fiecărei ediții MODEXPO să organizeze demonstrații, workshop-uri, conferințe, seminarii și dezbateri în care să abordeze subiecte de actualitate din industrie.
Așadar, ediția de primăvară a MODEXPO 2020 va fi gazda perfectă pentru micii și marii producători și importatori care își doresc să prezinte noutăți, promoții și discounturi, atât pentru cei care activează în domeniu, cât și pentru pasionați și publicul larg.
Nu ratați participarea și impuneți  tendințele vestimentare ale anului 2020 la ROMEXPO, între 2 și 5 aprilie 2020!

Manifestarea se va desfășura împreună cu Mobila Expo, Construct-Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Antique Market I.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Pentru a găsi cele mai bune oportunități de a expune la MODEXPO, contactați organizatorul:

Doru Matei
telefon: 021 207.70.00, int. 1104
mobil: 0758 014 202
doru.matei@romexpo.ro

Program de vizitare:
2 – 4 aprilie (joi – sâmbătă): între orele 10.00 – 18.00
5 aprilie (duminică): între orele 10.00 – 16.00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.modexpo.ro

MODEXPO ROMEXPO

 Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.