Evenimente ROMEXPO 2020 – lista completa

0
1127

ROMHOTEL

Între 20 și 23 februarie 2020, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, se desfășoară Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante ROMHOTEL – un eveniment reper pentru industriei ospitalităţii.

Prin participarea la acest eveniment, companiile româneşti au posibilitatea de a-și promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de horeca prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Târgul pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;

ROMHOTEL se desfășoară în aceeași perioadă cu ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.romhotel.ro

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

 Între 2 – 5 aprilie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine reunește firme de top în construcţii și amenajări interioare care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în domeniu.

Companiile expozante vin la eveniment cu sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO se desfășoară concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.construct-ambientexpo.ro

ROMTHERM

ROMTHERM, manifestarea care se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc la ROMEXPO, în perioada 2 – 5 aprilie 2020.

ROMTHERM Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aeruluireunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze. 

ROMTHERM se desfășoară concomitent cu CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.romtherm.ro

 EXPO FLOWERS & GARDEN 

EXPO FLOWERS & GARDEN Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – se desfășoară în perioada 2 – 5 aprilie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXO.

Manifestarea oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de o mică zonă dedicată plantelor.

Producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti și specialişti în unelte şi ornamente de grădină, vin la EXPO FLOWERS & GARDEN cu sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor.

EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.expo-flowers.ro.

DENTA I

 Între 14 – 16 mai 2020, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, are loc DENTA I – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – eveniment dedicat specialiștilor din industria stomatologică.

Companiile expozante vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

La ediția de primăvară a DENTA I se vor desfăşura o serie de simpozioane, cursuri teoretice şi demonstraţii practice.

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.denta.ro.

 SOMN EXPO

 ROMEXPO împreună cu specialiștii din domeniu, precum medici, nutriționiști, companii, clinici, dar și cu producătorii de mobilă, articole textile și de iluminat, organizează a doua ediție a SOMN EXPO – cea mai relaxantă expoziție din România.

Manifestarea are loc în perioada 14 – 16 mai și își propune să aducă în atenția vizitatorilor importanța unui somn odihnitor, susținând sănătatea fizică și psihică.

La eveniment mai sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ sanitar, ai Ministerului Sănătății, ai secțiilor de pneumoftiziologie cu specializare în somnologie, reprezentanți ai hotelurilor și pensiunilor, asociații care militează pentru un somn de calitate; medici de medicina generală.
Mai multe informații despre eveniment pe: www.somnexpo.ro

INVENTIKA

 Între 12 – 15 mai 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc INVENTIKASalonul de invenții și inovații, un eveniment care se adresează: inventatorilor, cercetătorilor, academicienilor.

Manifestarea reunește invenții din domenii variate, de la mecanică, metalurgie, electronică, energie, la medicină, protecția mediului, construcții, agricultură sau optică.

Prin intermediul acestui eveniment, ROMEXPO realizează o punte de comunicare între inventatori și potențiali parteneri și investitori.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.expoinventika.ro

BIO LIFE & STYLE EXPO

 În perioada 28 – 31 mai, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc BIO LIFE & STYLE – evenimentul reper care importanța unui stil de viață sănătos pentru adulți și copii, aducând în prim plan factorii care influențează starea de sănătate a fiecărui individ.

În cadrul manifestării, vizitatorii pot beneficia de sfaturi utile de la specialiștii din domeniu, pot învățat cum să-și îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții și beneficiază de oferte speciale la produse  naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și multe altele.

În plus, publicul poate participat și la activitățile conexe organizate în scop educativ, pe teme precum: alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum, parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor.

 Mai multe informații despre eveniment pe: www.rawlife.ro

 BUCHAREST DIGIT EXPO

BUCHAREST DIGIT EXPO are loc în perioada 18 – 21 iunie, în Centrul Expozițional ROMEXPO și este un eveniment ce se adresează specialiștilor care înțeleg provocările și oportunitățile digitalizării și inovației tehnologice.

Expoziţia erei digitale este platforma de afaceri ideală pentru prezentarea produselor şi serviciilor specifice, dar şi a noutăţilor reprezentative pentru una dintre cele mai competitive industrii.

Expoziția vine cu soluții digitale pentru sectoare importante, cum ar fi: telecomunicațiile (rețelele de date 5G), sănătatea, agricultura, dar și cu multe recomandări în ceea ce privește serviciile de securitate și cloud.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.digitexpo.ro

TTR I

 TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI oferă cele mai inspirate idei de vacanțe și călătorii

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc între 20 și 23 februarie, la Romexpo.

Cel mai mare eveniment de turism  din țară aduce laolaltă agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din întreaga Europă care vor prezenta oferte pentru destinații interesante și fascinante, din țară și din străinătate.

Ediția de toamnă promovează cele mai avantajoase vacanțe, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2020. La târg vizitatorii vor descoperi oferte pentru turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turism de aventură.

Târgul de Turism al României devine pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, ce au ca obiect consolidarea relaţiilor existente cu parteneri noi sau tradiţionali.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu:

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Program de vizitare:
20-22 februarie 2020 (joi-sâmbătă): 10.00-18.00
23 februarie 2020 (duminică): 10.00-16.00

Mai multe informații, pe:

Mobila Expo

Alege stilul casei tale, la Mobila Expo, între 2 si 5 aprilie 2020!

Romexpo va invită la Mobila Expo, târg de mobilă care se va desfăşura între 2 şi 5 aprilie la Romexpo. Mobila Expo înseamnă mobilier la superlativ, realizat în culori, materiale şi finisaje aparţinând stilurilor contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, sau mid-century modern.

Vizitatorii Mobila Expo vor avea parte de o incursiune în universul diferitelor stiluri de mobilier, vor putea primi sfaturi despre amenajarea spaţiului de locuit de la producători de mobilă cu tradiţie în domeniu sau de la designeri şi vor beneficia de o ofertă avantajoasă pentru varianta de amenajare preferată.

Mobila Expo se desfășoară în același timp cu Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm, Antique Market I și Modexpo I.

Târgul este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Program de vizitare:

2-4 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
5 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

 Mai multe informații, pe:

  Antique Market I

 Obiecte ce poartă amprenta diferitelor istorii și culturi ale lumii,

la ANTIQUE MARKET, ediția primăvară

Romexpo vă așteaptă la ediția de primăvară a Antique Market, târgul de obiecte de artă și antichități, care are loc între 2 și 5 aprilie, la Romexpo.

Antique Market este spațiul de expunere al artiștilor, iubitorilor de artă și al colecționarilor. Evenimentul găzduiește piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe alte obiecte ale căror povești sunt fascinante și fac trimitere la istoria unor locuri și a unor personaje cunoscute în diferite domenii. 

Antique Market reprezintă evenimentul colecțiilor de obiecte ce poartă amprenta diferitelor culturi, din toată lumea, și în care colecționarii expun pentru mai multe segmente de public, cum ar fi pasionații de mobilier, decorațiuni, textile decorative din secole diferite sau iubitorii de obiecte ce țin de artele vizuale (pictură, sculptură, fotografie etc.)

Antique Market se desfășoară în același timp cu Mobila Expo, Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm și Modexpo I.

Program de vizitare:

2-4 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
5 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

Mai multe informații, pe:

  Modexpo I

 MODEXPO, expoziția dedicată modei și industriei textile

 Între 2 și 5 aprilie, la ROMEXPO, are loc MODEXPO I – Expoziția internaționala de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

 

Evenimentul este o platformă dedicată sectorului de textile, care reunește expozanți, specialiști (designeri, producători, importatori, distribuitori) și public larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

Expoziția reunește zeci de companii din România, dar și din alte țări cu tradiție în industria textilă.

Publicul vizitator este așteptat cu produse de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design inovator. 

Modexpo I se desfășoară în același timp cu Mobila Expo, Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm și Antique Market I.

Program de vizitare:

2-4 aprilie 2020 (joi-sâmbătă): 10:00 – 18:00
5 aprilie 2020 (duminică): intre 10:00 – 16:00

Mai multe informații despre eveniment, pe:

 Rommedica

ROMMEDICA – târgul pentru un sistem medical performant

 ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie are loc între  14 și 16 mai 2020, la Romexpo, și prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanțiilor sistemului de sanatate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale.

Astfel, târgul generează oferte care vin în întâmpinarea necesarului spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate care au nevoie de aparatură, tehnici și tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății serviciile medicale.

Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale și discounturi fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, fie doar la anumite servicii și game.

ROMMEDICA devine, astfel, o sursă importantă de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat.

Program de vizitare:

 • 14 – 15 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
 • 16 (duminică): 10:00 – 16:00

Mai multe informații, pe:

 TIBCO

 TIBCO 2020,  bunuri de larg consum pentru toate vârstele și buzunarele

Între 28 și 31 mai 2020, la ROMEXPO, se desfășoară TIBCO –  Târgul internațional de bunuri de larg consum, unde vizitatorii au ocazia de a achiziţiona la preţuri de producător:

 • confecții și tricotaje,
 • accesorii vestimentare (încăltăminte, genţi, bijuterii),
 • produse de îngrijire personală (cosmetice și parfumuri),
 • articole pentru casă (obiecte de uz casnic, textile utile și decorative: lenjerii, prosoape, halate, covoare și carpete),
 • produse hand-made (bijuterii, tricotaje, decorațiuni de interior, accesorii de mobilier),
 • electronice și echipamente dedicate casei și biroului.
 •  

TIBCO se desfășoară în același timp cu Senior Expo.

 Program de vizitare:

 • 28 – 30 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
 • 31 mai (duminică): 10:00 – 16:00

Mai multe informații, pe:

Senior Expo

Romexpo vă invită singurul târg din România dedicat seniorilor!

 Romexpo vă invită între 28 şi 31 mai 2020 să luaţi parte la Senior Expo, singurul târg dedicat seniorilor din România.

Târgul susține persoanele vârstnice, dinamice, care se implică activ în viața comunității, și reprezintă o modalitate prin care seniorii au posibilitatea de a lua parte la activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod interesant și relaxant. De aceea, firmele expozante la Senior Expo vor prezenta produse și servicii special destinate seniorilor, nevoilor și pasiunilor lor!

Senior Expo se desfășoară în același timp cu TIBCO –  Târgul internațional de bunuri de larg consum.

Program de vizitare:

 • 28 – 30 mai (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
 • 31 mai (duminică): 10:00 – 16:00

Mai multe informații, pe:

BIFE-SIM

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2020/2021 în mobilier și design interior!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează în perioada 17 – 20 septembrie 2020, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXIX-a ediție a BIFE-SIM – târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit și le vor permite alegeri informate și inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de patru zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze. 

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei românești  și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și ultimele concepte și tendințe.

BIFE-SIM 2019 în cifre:

 • 4 zile de eveniment
 • 238 expozanti din: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, Romania, Spania, Turcia, Ungaria;
 • 913 metri pătrați suprafată expozițională ocupată;

BIFE-SIM  se desfășoară în același timp cu Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități.

Program de vizitare:

17 – 20 septembrie 2020: între orele 10:00 – 18:00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

ANTIQUE MARKET II

Antique Market II – locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

ROMEXPO devine între 17 și 20 septembrie 2020 locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

Antique Market găzduiește în această perioadă pentru expunere, cumpărare și evaluare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

ROMEXPO dorește ca Antique Market să faciliteze expozanților – artiști, anticari, restauratori etc. – contactul cu cât mai mulți vizitatori – potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii.

Antique Market se desfașoară în aceeași perioadă cu BIFE-SIM – târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Program de vizitare:

17 – 20 septembrie 2020: între orele 10:00 – 18:00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

MODEXPO II

MODEXPO – evenimentul profesioniștilor din industria modei și industria textilă

ROMEXPO organizează între 1 și 4 octombrie ediția de toamnă a MODEXPO, un eveniment dedicat industriei textile și industriei modei care devine, de la ediție la ediție, din ce în ce mai apreciat, atât de profesioniștii din industrie, cât și de publicul larg. Evenimentul creează o platformă dedicată sectorului de textile, care reunește expozanți, specialiști (designeri, producători, importatori, distribuitori) și public larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

Companiile vin, ca de fiecare dată, cu oferte speciale, care dau vizitatorilor MODEXPO ocazia să își achiziționeze produse de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design contemporan, blănuri, confecții, produse tradiționale și hand-made, tricotaje, încălțăminte și accesorii.

Evenimentele conexe din cadrul MODEXPO aduc laolaltă specialiștii din industrie și pasionații de modă și frumos.

Antique Market se desfașoară în aceeași perioadă cu Cosmetics Beauty Hair.

Program de vizitare:

1 – 3 octombrie 2020, 10:00 – 18:00
4 octombrie 2020, 10:00 – 16:00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

EXPO DRINK

Expo Drink încântă simțurile pasionaților de băuturi rafinate!

ROMEXPO vă invită la Expo Drink – târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice care se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.

Expo Drink completează tematica a două târguri de marcă organizate în Centrul Expozițional ROMEXPO, Indagra și Indagra Food, care au loc în aceeași perioadă. EXPO DRINK reunește producători tradiționali și internaționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, dar și producători și distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea  și ceaiuri.

ROMEXPO organizează EXPO DRINK cu scopul de a prezenta produse și echipamente care reflectă ultimele tendințe din domeniu.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

TTR II

Târgul de Turism al României – locul de întâlnire al pasionaților de călătorii!

ROMEXPO invită toți pasionații de călătorii la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României care va avea loc între 12 și 15 noiembrie 2019. 

Printre expozanții tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, dar și zone turistice din România prin intermediul administrațiilor publice locale, asociațiilor de turism, oficiilor de turism, consiliilor județene și primăriilor.

Așa cum ROMEXPO i-a obișnuit în ultimii ani pe vizitatori, reprezentanți ai consiliilor județene, orașelor și comunelor din România vor face cunoscute în cadrul târgului tradițiile, obiceiurile și frumusețile meleagurilor autohtone. De asemenea, seminariile și conferințele pregătite de companiile expozante și asociațiile partenere vor oferi vizitatorilor specialiști și profesioniștilor din domeniu o perspectivă de ansamblu asupra evoluției industriei turismului pe termen mediu și lung.

Cele două ediții ale Târgului de Turism al României sunt organizate împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN

Cadouri de poveste la ROMEXPO

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN care se desfășoară între 4 și 6 decembrie 2020 reprezintă un preambul al sărbătorilor de iarnă, locul în care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viață: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, antichităţi, brazi, etc.

Organizatorii târgului și asociațiile partenere pregătesc în fiecare an ateliere și momente artistice care îi încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Târgul Cadourilor de Crăciun se desfășoară în același timp cu Antique Market III.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

 • expo-cadou.ro/
 • pagina de Facebook @TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN ROMEXPO.

ANTIQUE MARKET III

ANTIQUE MARKET III, locul de întâlnire al artiștilor, iubitorilor de artă și colecționarilor, completează oferta de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Reprezentanții companiilor expozante îi vor ajuta pe cei care vor vizita târgul să descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate. Anticari de renume pregătesc surprize vintage dintre cele mai variate, precum:

 • diverse obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare,
 • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii,
 • obiecte de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi,
 • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Antique Market III se desfășoară în același timp cu Târgul Cadourilor de Crăciun.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

pagina de Facebook @Antique Market Romexpo.

  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.