Oferte speciale pentru participantii la NRCC NIGHT OF SMEs, cel mai interactiv eveniment dedicat IMM-urilor!

0
387
NRCC NIGHT OF SMEs

Pe data de 20 noiembrie 2017, Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) organizeaza in Bucuresti cea de-a treia editie a evenimentului dedicat IMM -urilor:
NRCC Night of the SMEs.

Lansat in anul 2015, evenimentul este unul interactiv, dedicat persoanelor din top managementul companiilor mici si mijlocii, reunind peste 100 de persoane.

NRCC Night of the SMEs propune un concept inovativ: o cina unde accentul este pus pe transferul de informatii prin intermediul unui format ce combina Subiecte-cheie, Interactiune si Socializare. Cina include 4 segmente a cate 25 de minute fiecare, petrecute de invitati la masa unei companii diferite (key-topic provider), alese in functie de interesul specific al fiecarui participant. Sunt disponibile 12 domenii: Employee incentive, Training, Credit & Factoring, Vanzari & Negociere, Credit risk management, Sanatate & Corporate Wellbeing, HR, Asigurari, Fonduri Europene, Juridic, Taxe, Digital Marketing.

Parte din agenda serii este si NRCC Live Talk, un scurt interviu in direct, moderat de catre cunoscutul jurnalist Lucian Mindruta. Invitatul special al acestei editii: Florin Talpes, CEO Bitdefender, membru in comunitatea NRCC

Toti participantii la eveniment beneficiaza de oferte speciale oferite de catre sponsorii si parteneri evenimentului:

Valoria – cursuri demo gratuite, la sediul companiei, la alegere din: Managementul timpului, Tehnici eficiente de vanzare, Cum sa depasesti barierele in comunicare
Edenred –  discount special la voucherele de Craciun
Alexander Hughes – discount special la produsele si serviciile companiei: 10% discount pentru membrii NRCC si 7% discount pentru companiile externe
Creditinfo Romania – 25% discount la produsele si serviciile companiei
Ascent Group – 10% discount la produsele si serviciile companiei
PKF Finconta – 10% discount la cererile de oferta de consultanta fiscala
Access Financial Services Romania analiza gratuita a dosarului de credit (600 lei taxa standard)
Business Review Magazine –  discount special la abonamentele publicatiei: 10% pentru varianta print si 30% la varianta online.
Avocatnet.ro Premium – discount special la abonamentele serviciului: 15% discount pentru membrii NRCC si 10% discount pentru companiile externe.

CITEȘTE ȘI:  Rolul consultantului in accesarea finantarilor nerambursabile

Inregistreaza-te acum la eveniment!

  • Taxa pentru membrii NRCC – 85 euro / persoana
  • Taxa pentru membrii Antreprenor in Romania si asociatii partenere – 110 euro / persoana (lista este disponibila aici)
  • Taxa pentru companiile externe – 125 euro / persoana

Formularul de inregistrare online este valabil aici

Deadline pentru inregistrare: 16 noiembrie (avand in vedere formatul evenimentului, cu asezare la mese a fiecarui participant).

DESPRE NRCC

****
Fondata in anul 2006, Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) este una dintre cele mai active camere bilaterale, având ca obiectiv major promovarea relatiilor comerciale dintre cele doua tari. NRCC facilitează crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii sai. NRCC este si membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membrilor si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. Comunitatea NRCC include 200 de membri, provenind din 20+ de industrii si orase precum Bucuresti, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si Iasi (www.nrcc.ro).

CITEȘTE ȘI:  Mobilarea practică a unui dormitor mic - 5 sfaturi utile

Persoana de contact
Oana Grosanu
Communication Manager & Project Manager Task Forces
oana.grosanu@nrcc.ro

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here