Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

0
142

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară 5 manifestări cu tematică home & deco: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

Inovația și intuirea tendințelor pieței sunt moduri sigure de diferențiere în raport cu concurența, iar în cadrul acestor târguri, firmele își pot expune produsele, ideile și proiectele revoluționare care contribuie la dezvoltarea industriei de profil. Mai mult decât atât, această serie expozițională reprezintă platforma care facilitează promovarea brandurilor și încheierea de parteneriate de succes.

Firmele care și-au anunțat până acum prezența la ediția din 2020 fac parte din arii diverse de activitate: construcţii, instalații, amenajări interioare şi exterioare, mobilier, decorațiuni interioare și exterioare și grădinărit. Fiți alături de ele cu produse și servicii care asigură confortul și siguranța în spațiile de locuit sau de lucru.

În cadrul târgurilor, reprezentanții companiilor au contact direct cu specialiștii din acest sector și se bucură de prezența unui număr important de vizitatori care au ca scop achiziționarea de produse și servicii home & deco. Menționăm că în 2019, la cele 5 manifestări au fost prezenți peste 16.000 de vizitatori.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine – este evenimentul care prezintă tendințele din industria materialelor de construcții și a amenajărilor interioare și stabilește direcțiile de urmat pentru companiile din domeniu.

76% dintre reprezentanții firmelor expozante intervievați de ROMEXPO au precizat că expoziția din 2019 i-a ajutat la consolidarea relațiilor cu partenerii tradiționali, iar 84% au primit informații relevante despre evoluția pieței. De ce să nu profiți și tu?

Vă așteptăm la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 pentru a expune sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie. De asemenea, îi invităm pe profesioniștii din domeniu să consilieze vizitatorii şi să le ofere informații utile cu privire la tendințele în materie de amenajări interioare și exterioare pentru anul 2020.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina ZĂMAN – Organizator                        Liliana CÂMPEANU – Organizator
Mobil: 0725 721 040                                    Mobil: 0757 065 652
E-mail: irina.zaman@romexpo.ro          E-mail: liliana.campeanu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.construct-ambientexpo.ro.

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – este manifestarea care ilustrează diversitatea și calitatea în domeniul instalațiilor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de parteneriate între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

ROMTHERM prezintă interes pentru firmele din domeniu, la ediția precedentă circa 60% dintre expozanți fiind firme nou atrase.

Ediția din 2019 a avut un grad de internaționalizare de 45%,  companii de renume din 10 țări participând la expoziție cu produse de cea mai înaltă calitate. 51% dintre expozanții intervievați de ROMEXPO au precizat că la ROMTHERM 2019 au stabilit noi contacte de afaceri, iar 90% au aflat informații noi despre piață.

De asemenea, 78% dintre expozanți au fost mulțumiți de calitatea vizitatorilor la stand, iar 71% s-au arătat încântați de manifestările conexe organizate.

Companiile sunt invitate la ROMEXPO să expună tehnologii de ultimă generație și să-și prezinte oferta bogată de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TOPCIU – Organizator
Mobil: 0744 333 556
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.romtherm.ro

MOBILA EXPOTârgul de mobilă cu vânzare, organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM), se află anul acesta deja la a 6-a ediție.

Industria mobilei din România este un sector dinamic, cu tradiţie, iar producătorii și asociațiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru diversificarea și dezvoltarea calităţii produselor, a tehnologiilor de fabricare, a design-ului şi pentru îmbunătăţirea finisajelor.

Tocmai de aceea, MOBILA EXPO, care va avea loc în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, oferă prilejul companiilor din domeniul mobilei de a-şi promova în mod direct produsele, de a încheia parteneriate și de a consolida relaţiile de afaceri. MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% dintre expozanții MOBILA EXPO 2019 intervievați au negociat în cadrul târgului noi contracte de afaceri și 93% dintre ei au lansat noi produse. Numărați-vă printre expozanții MOBILA EXPO 2020!

Firmele participante sunt invitate să prezinte vizitatorilor interesați soluții de mobilier și amenajare interioară în tendințele definitorii pentru anul 2020, care oferă un plus de confort căminului și combină designul digital futurist cu elemente decorative inspirate din natură.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Ana CRĂCIUN – Organizator                         Andreea SUDITU – Organizator
Mobil: 0758 837 712                                      Mobil: 0758 837 711
E-mail: ana.craciun@romexpo.ro             E-mail: andreea.suditu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.mobila-expo.ro.

EXPO FLOWERS & GARDEN Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – oferă soluții practice de design și amenajare a grădinilor și spațiilor exterioare.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

ROMEXPO invită firmele care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiilor de prelucrarea solului, îngrijirea florilor, cultivarea gazonului, și comercianții de flori, unelte și decorațiuni exterioare să se înscrie la EXPO FLOWERS & GARDEN 2020!

În cadrul târgului, aveți ocazia să prezentați, în condiții profesioniste, cele mai noi produse, servicii și echipamente pentru facilitarea activității horticole. De asemenea, EXPO FLOWERS & GARDEN vă oferă oportunități reale de vânzare și încheiere de parteneriate pe termen lung.

 Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TIȚĂ – Organizator
Mobil: 0749 274 033
E-mail: irina.tita@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.expoflowers.ro.

În aceeași perioadă are loc și ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET I 2020, unul dintre evenimentele de tradiție ale ROMEXPO la care participă artiști, iubitori de artă și colecționari.

ANTIQUE MARKET completează conceptul „Totul pentru casa ta” și facilitează contactul expozanților cu cât mai mulți vizitatori, potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii, dar și cu reprezentanții firmelor participante la evenimentele desfășurate în același timp.

Dacă dețineți obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, timbre sau ilustrate, tablouri de patrimoniu, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării, ANTIQUE MARKET este locul ideal pentru a le expune.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Andreea ROȘU – Organizator
Mobil: 0756 018 716

andreea.rosu@romexpo.ro

Mai multe informații găsiți pe www.antiquemarket.ro.

Prezentați-vă produsele şi serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expoziţional, alături de cei mai buni antreprenori din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului.

PROGRAM DE VIZITARE

2 – 4 aprilie 2020 (joi – sâmbătă): între orele 10:00 – 18:00;
5 aprilie 2020 (duminică): între orele 10:00 -16:00.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.