Progressio HUB – Locul unde oportunitățile SE CREEAZĂ!

0
184

Progressio HUB – o inițiativă care a plecat de la dorința tot mai acută a generației tinere de accesare a programelor alternative de educare în domenii pe care școala din România a reușit, timid, doar în ultimii ani să le ofere sub formă de clase opționale (vezi cursurile de educație financiară).

Protagonistul nostru se numește Robert Nastasă, „Eroul zilei” așa cum a fost numit de mass-media la momentul în care ideea sa de afacere era în stadiul de proiect, are 17 ani și luptă încă de la vârsta de 15 ani pentru a oferi generației tinere oportunități gratuite de dezvoltare personală, precum și cu valențe profesionale pentru cei care doresc specializarea în anumite domenii.

Lozinca din titlul articolului concentrează povestea tânărului nostru ambițios, care a identificat o nevoie la vârsta de 15 ani, a cercetat opțiunile pe care piața din România le oferă generației sale și în final a luat problema în propriile mâini și a creat premisele unui lucru extraordinar care, după aproape doi ani, iată că se lansează și puteți să susțineți proiectul aici: campanie de crowdfunding Progressio HUB.

https://youtu.be/Fv986wPySto

„Progressio Hub este locul unde ideile se adună, oferim cel mai accesibil coworking din București, spațiu pentru eveniment și primul meeting point din capitală, bonus, impact social pozitiv pentru TINEri.

Viziunea noastră este o capitală în care tinerii reușesc să își atingă întregul potențial și participă activ la dezvoltarea societății.

Misiunea Progressio HUB este aceea de a oferi antreprenorilor și specialiștilor un mediu propice dezvoltării ideilor lor și creșterea numărului de conexiuni cu oameni similari lor prin oferirea unui coworking extrem de accesibil și unui meeting point unic.”

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Progressio HUB va fi deschis prin asociația Bucureștiul Tinerilor, o organizație ce se ocupă în principal cu evenimente gratuite de dezvoltare personală și profesională pentru tinerii din capitală.

Grupul țintă căruia se adresează proiectul: 

  • Antreprenori la început de drum
  • Psihologi
  • Coaches
  • Psihoterapeuți
  • Consilieri de dezvoltare personală
  • Traineri/speakeri
  • Companii medii-mari
  • Firme de organizare de evenimente de dezvoltare personală/profesională
  • Oamenilor creativi

Fie că vorbim de oameni din zona dezvoltării personale, de antreprenori la început de drum, de freelanceri sau de specialiști din diverse domenii, scopul Progressio HUB nu este acela de a oferi un spațiu pentru închiriat ci de a genera o comunitate unde ideile se adună, cresc, performează și își ating întregul potențial.

Ce ne oferă Progressio HUB? Iată mai jos câteva detalii de bază:

Coworking. Care se adresează tinerilor antreprenori, freelancerilor și nu numai care au nevoie de un spațiu dinamic unde să își desfășoare activitatea și să se conecteze cu oameni similari lor.

Progressio HUB Coworking

Meeting Rooms – săli decorate minimalist pentru întâlniri private, ședințe de psihoterapie, consiliere sau coaching. Toate pachetele beneficiază de apă/cafea/ceai + acces la wi-fi de mare viteză. Pachetul este valabil pentru o lună de zile, iar orele sunt alese împreună cu front-office-ul.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Progressio HUB Meeting Rooms

Locație pentru evenimente educaționale – locația pe care dorim să o închiriem o vedem cu un spațiu de evenimente educaționale cu o capacitate de 30-40 de oameni. Ne-am propus să o închiriem cu 60lei/ora sau gratuit pentru evenimente educaționale gratuite. Obiectivul nostru este ca aceasta să fie situată ultracentral (Victoriei-Romană-Universitate-Unirii) la nu mai mult de 500 m distanță de metrou.

Obiectivul pe termen lung pentru Progressio HUB:
„Un adevărat centru de dezvoltare personală al capitalei și un generator de idei de dezvoltare durabilă, unde se adună atât experți din acest domeniu cât și specialiști din domenii conexe sau total diferite pentru a ajuta la dezvoltarea societății în care trăim.”

Descarcă aici prezentarea completă a proiectului și susține această inițiativă de apreciat:
PREZENTARE PROGRESSIO HUB

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.