Publicare comunicat pentru incepere proiect Masura 2 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor – Oferta

0
1031
Publicare comunicat pentru incepere proiect Masura 2 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Publicare comunicat pentru incepere proiect Masura 2  – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor
OFERTA

Publicam comunicate de tip anunt incepere proiect pentru Masura 2 – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor prin intermediul serviciilor noastre de publicitate prin comunicate de presa – categoria dedicata Anunturi fonduri europene.

Solicita mai jos oferta noastra pentru publicare comunicat anunt incepere proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextual crizei provocate de COVID-19.

Nota: anuntul va fi pastra pe termen de cel putin 1 an in cadrul portalului nostru

Solicita Oferta Publicare Comunicat Pentru Incepere Proiect Capital de Lucru Masura 2 si un coleg te va contacta in scurt timp:

  Pentru publicare comunicat pentru incepere proiect, acesta trebuie realizat in baza datelor specifice proiectului dvs. folosind un model oficial de comunicat de presa pe care il puteti descarca de mai jos:

  Model de comunicat de presa beneficiari masura „Granturi pentru capital de lucru”

  In conformitate cu art.  6.12. din Procedura de implementare a masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel putin un Anunt/Comunicat de presa privind inceperea si finalizarea proiectului din procedura de implementare a masurii 2, instituita prin OUG nr 130/2020.

  Solicita Oferta Publicare Comunicat Pentru Incepere Proiect Capital de Lucru Masura 2 si un coleg te va contacta in scurt timp:

   LĂSAȚI UN MESAJ

   Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
   Introduceți aici numele dvs.