Start-up Nation 2017 – Beneficiari si idei de afaceri care au reusit: BTP TRADUCERI SRL

0
1148

Biroul de traduceri al societatii SC BPT Traduceri SRL, realizat prin programul de finantare Start-up Nation, reprezinta una dintre ideile de afaceri de succes, ce s-au remarcat cu usurinta, reusind sa se diferentieze de restul aplicantilor, prin sugestiile inovative, scopurile clare si obiectivele bine definite pentru obtinerea finantarii necesare.

Start-up-ul BPT Traduceri SRL a fost infiintat in anul 2017, cu scopul de a dezvolta prin intermediul unei finantari nerambursabile o afacere specifica codului CAEN 7430 un birou de traduceri si interpretariat ultra-performant si tehnologizat.

Astfel, prin intermediul finantarii neramursabile Start-up Nation, compania a putut achizitiona software-uri de ultima generatie care eficientizeaza foarte mult fluxul de lucru cu clientii si traducatorii individuali, care mentin arhivele de documente securizate si prin care se asigura un management foarte bun al contractelor, colaboratorilor, partenerilor, digitalizand serviciile pe care le ofera la maximul permis in prezent pe piata. Proiectul start-upului a primit 95 de puncte, creand 2 locuri de munca pentru absolventi si someri si peste 50% din investitie a fost folosita in achizitia de echipamente IT si software-uri inovative.

In acest fel,  SC BPT Traduceri SRL s-a regasit printre proiectele ce au beneficiat de fondurile oferite prin Start-up Nation 2017, gratie serviciilor de calitate promise si intentiilor deosebite de a colabora cu traducatori specializati in numeroase limbi straine, mai ales in cele de nisa, pentru care la momentul actual, serviciile puse la dispozitie in aceasta arie nu sunt atat de usor de accesat.

Specificul acestui birou de traduceri se remarca, in special, pe accentul pus pe dotarile tehnologice de software si hardware, precum si pe echipa formata din experti-traducatori si interpreti cu experienta profesionala in domeniu, motiv pentru care toate acestea contribuie semnificativ la cresterea vizibilitatii si imaginii firmei.

Mai mult decat atat, BTP se evidentiaza prin faptul că, spre deosebire de restul societăților de traduceri concurente, detine programe software de specialitate, care permit automatizarea proceselor de traducere, traducători instruiți să utilizeze programe de traducere asistată, pentru a crește calitatea textului tradus și a reduce timpul de lucru, programe de management al comenzilor și clienților, dar si  softuri de prelucrare a documentelor tipizate.

Serviciile de calitate pe care le presupune, importanta acordata eficientei, investitiile realizate in aparatura profesionala si in programe de traducere asistata, recomanda aceasta companie pentru serviciile pe care le ofera pe piata, tinand cont si de fixarea unor preturi accesibile, raportate la concurenta.

Astfel, modelul de business propus de start-up-ul BTP Traduceri reprezinta o idee de afacere de succes, finantata si implementata prin programul de finantare nerambursabila Start-up Nation, luand in considerare rezultatele si finantarea obtinute, dar si faptul ca reuseste sa raspunda unei nevoi aflate pe piata in mod constant, prin formarea unei echipe de angajati cu experienta in domeniu, care se va dezvolta progresiv odata cu afacerea.

 

Afacerea a inceput deja sa inregistreze venituri din activitatea pentru care a accesat finantarea nerambursabila, dovedind ca un birou de traduceri si interpretariat care este dotat corespunzator si care are parte de un management bun, poate fi o afacere profitabila. Piata pe care o adreseaza afacerea este si ea in crestere, astfel ca sunt o serie de oportunitati pentru care se cauta astfel de afacere: multinationalele straine ce au deschis birouri in Romania, intensificarea interesului companiilor romanesti de a desfasura operatiuni in strainatate si outsourcing-ul de servicii in exterior, participarea firmelor la licitatii internationale.

BPT Traduceri nu este doar o firma care prelucreaza documente dintr-o limba in alta, ci o entitate care rezolva dificultatile intalnite de clientii sai in ceea ce priveste comunicarea internationala. BPT Traduceri ajuta persoanele fizice sa isi atinga scopul de a studia in strainatate, de a-si construi o cariera pe plan international sau de a  parasi teritoriul tarii, iar afacerilor le ofera suport in procesul de a intelege si a se extinde pe piete tinta, si in cel de comunicare cu parteneri care au o nationalitate diferita. 

Mai multe despre BPT TRADUCERI: www.traduceri-bpt.ro (website realizat prin finantarea Start-up Nation).Daca doresti sa iti finantezi ideea de afaceri prin programul Start-up Nation, te invitam sa intri in contact cu unul dintre consultantii cu experienta in acest domeniu, care au lucrat si la proiectul BPT TRADUCERI. 

În cazul în care sunteţi interesat să obţineţi finanţare pentru ideea dumneavoastră de afacere prin Programul Start up Nation, puteţi completa formularul de mai jos, iar un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

[mailmunch-form id=”612421″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here