System Innovation Romania încheie 2017 cu dublarea vânzărilor

0
4605
????????????????????????????????????

Principalul furnizor al soluției SAP Business One pe piața locală, System Innovation Romania, a obținut o dublare a vânzărilor în 2017. Rezultatele au la bază creșterea complexității proiectelor, atât ca funcționalități, cât mai ales ca număr de utilizatori. Compania a finalizat cu 25% mai multe proiecte în 2017 și a adăugat încă 350 de utilizatori în comunitatea SAP Business One. Un indicator relevant este creșterea cu 50% a numarului mediu de utilizatori pe proiect. Astfel, în 2017, această valoare a ajuns la 18 utilizatori/proiect, față de doar 12 în 2016. Interesul arătat de companiile mici si medii soluției SAP Business One a fost ridicat, cu precadere în domeniile productie, distributie de componente industriale, transporturi dar și imobiliare.

„2017 a adus o schimbare de abordare în achiziția de soluții ERP. Companiile românești au optat pentru un număr mai mare de licențe sau abonamente. Aceasta arată că antreprenorii devin din ce în ce mai convinși de utilitatea unui ERP și înțeleg că acesta este un instrument de business avansat și nu doar sistem de gestiune financiar contabilă. Practic, ERP-ul pătrunde în cele mai diverse departamente: producție, planificare, achiziții, controlling, service, project management, ceea ce va crește rata de utilizare și beneficiile obținute. Mă aștept ca în următorii ani, numărul mediu de utilizatori pe proiect să crească semnificativ, până acolo încât practic orice angajat dintr-o companie să aibă acces la soluție, indiferent dacă are resonsabilități manageriale sau operaționale,” afimă Irina Oprea, Managing Partner, System Innovation Romania.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

“Performanța operațională și inovația sunt critice pentru succesul oricărei companii într-o economie globalizată la care contribuie atât companiile mari, cât și cele mici și medii. Exigențele clienților sunt aceleași, indiferent de dimensiunile afacerii. SAP Business One este soluția SAP dedicată companiilor mici și mijlocii, utilizată de peste 59.000 de companii la nivel global și oferă antreprenorilor, în timp real, pe lângă datele de gestiune, și informațiile complete pentru suport decizional. Este o soluție scalabilă și flexibilă, se implementează rapid și aduce beneficii imediate. Ne bucurăm să putem contribui și la accelerarea succesului companiilor mici și mijlocii din România”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director, SAP România.

Pentru 2018, compania vizează păstrarea aceluiași ritm de creștere și depășirea unei cifre de afaceri de 1 milion euro. Ca direcții strategice, 2018 va aduce deschiderea unei filiale în regiunea Transilvania, care va genera tot mai multe proiecte, dar și semnarea unui parteneriat cu o firmă din Bulgaria, pentru intensificarea prezenței pe piața vecină. Pentru System Innovation Romania, exportul de servicii este o sursă importantă de venituri și contează pentru cca 30% din cifra de afaceri.

Despre System Innovation România

Activă pe piaţa locală din 2008, System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Compania oferă servicii complete de consultanță  şi implementare pentru soluția ERP SAP Business One, dedicată organizații medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Echipa de dezvoltare asigură personalizari complexe ale proiectelor şi transformă SAP Business One într-o platformă specifică proceselor de afaceri ale fiecărui client. Compania implementeaza SAP Business One atât cu baze de date SQL cât și HANA, iar în ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru România, Bulgaria şi Serbia. System Innovation Romania integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar și instrumente de analiză avansate, precum soluția de Business Intelligence, QlikView.

Baza de clienţi este foarte variată, de la filiale şi subsidiare ale unor companii internaţionale mari, până la jucători locali din cele mai diverse verticale economice. Printre clienții System Innovation România se numără: AFI Palace Cotroceni, Fashion Days, BAUER, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, ABN Systems, Vitall-Natural Ferma etc.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sysinconsult.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.