Totul despre închiderea anului financiar 2019 și noutățile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME

0
163

Pe 31 ianuarie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la primul eveniment de fiscalitate și taxe al anului –  FINANCIAL OUTCOME. Închiderea anului financiar 2019, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2020”.

Conferința, organizată la Hotelul InterContinental din București, se adresează directorilor financiari, directorilor generali, controllerilor financiari, directorilor economici, consultanților fiscali, contabililor, auditorilor, experților fiscali și analiștilor fiscali din companii din mediul privat, cât și din sectorul public.

Astfel, invitații speciali vor aborda subiecte precum: aspecte ce trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2019, noutăți fiscale și reglementări contabile pentru 2020, obligațiile declarative pentru finalul anului 2019, tendințe globale în raportarea financiară și aplicarea IFRS în România și multe altele, pe care le puteți consulta aici.

Alături de noi vor fi:

  • INGA ȚIGAI, Director, People Advisory Services and Tax Technology and Transformation, EY ROMÂNIA;
  • IONUȚ MĂSTĂCĂNEANU, Director, Servicii de Fiscalitate, KPMG România;
  • GABRIELA MARINETE, Senior Manager, PWC ROMÂNIA;
  • ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta;
  • RĂZVAN UNGUREANU, Senior Manager, Tax Advisory & Compliance Services, EY România;
  • GEORGIANA NIȚĂ, Senior Manager, Guvernanță, Risc și Raportare, KPMG România;
  • ALIN COBILEAC, BI & CPM Team Lead, SENIOR SOFTWARE.
CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Evenimentul este organizat cu susținerea Camerei Consultanților Fiscali și participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru consultanții fiscali.

Mai multe detalii despre „FINANCIAL OUTCOME. Închiderea anului financiar 2019, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2020”, modalitatea de înscriere și agenda evenimentului, puteți afla pe site. Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de:  EY România, PwC România, Senior Software, PKF Finconta.

Cu sprijinul: Camera Consultanților Fiscali, BCCBRBillateral Chamber of Commerce Bulgaria – Româna

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

BusinessMark sprijină: Plantăm Fapte Bune în România, The Social Incubator

Parteneri media:  DeBizz, Financial Market, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Administrație.ro, Global Manager, Antreprenor în România, Ziare.com, Business24, DepozitInfo.ro, BirouInfo.ro, Financiarul.ro, PRbox, RBE Connect, MATEK, CentruldePresă, PRwave, Finzoom, SpațiulConstruit.ro, Business Press, Clujul de Buzunar, Express de Banat, ÎnOraș.ro, Monitorul de Fagaraş.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.