„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade”, pe 19 noiembrie 2019 la București!

0
85

În data de 19 noiembrie 2019, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), cu susținerea BusinessMark, organizează evenimentul „Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade”, la hotel Hilton Garden Inn din București.

Printre subiectele prezentate și analizate de specialiștii NNDKP se numără:

 • indicatorii de business care determină o reanalizare de strategie pentru companie și acționariat;
 • modalități de finanțare a unei achiziții;
 • considerații fiscale ce ar trebui avute în vedere în legătură cu finanțarea unei achiziții;
 • aspecte juridice în decizia de achiziție sau vânzare;
 • elemente cheie în negocierea contractelor;
 • protejarea valorii companiei achiziționate până la intrarea efectivă în companie a noului proprietar;
 • asigurarea continuității business-ului și tranziția spre noul cumpărător.

Alături de noi vor fi:

 • RUXANDRA BOLOGA, Partener, unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A, NNDKP;
 • GEORGETA DINU, Partener, coordonator al practicilor de Concurență, Ajutor de Stat, Drept UE, NNDKP;
 • SILVIU BĂDESCU, Partener, NNDKP Consultanță Fiscală;
 • VLAD NĂSTASE, CEO, Concilium Consulting

Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade face parte din seria evenimentelor organizate sub egida NNDKP Legal & Tax ce reunește, într-o abordare integrată, experiența avocaților și consultanților NNDKP. Alături de partenerii noștri de la Concilium Consulting, propunem participanților analiza pluridisciplinara a unor aspecte practice, dar nu întotdeauna evidente, generate de contextul proiectelor de tip M&A.

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

Mai multe detalii despre agenda evenimentului aici. Pentru înscrierea la eveniment, vă rugăm să contactați office@business-mark.ro

Un eveniment    Organizat cu susținerea: 

*************************************************************

 Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de business în România de 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de asistență juridică și consultanță fiscală complete și integrate.

De-a lungul celor trei decenii de activitate, NNDKP a oferit consultanță juridică în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, precum privatizarea BCR, pentru o sumă record la vremea respectivă în Europa de Est sau privatizarea Romtelecom, o tranzacție ce a stimulat piața telecomunicațiilor din România.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică cercetate de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000 și a fost numită de patru ori Cea mai bună casă de avocatură din România din nouă ediții ale prestigioasei gale Chambers European Awards.

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Despre BusinessMark:

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark, companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.