Codiax, evenimentul dedicat specialiștilor din industria deep tech, a ajuns la cea de-a treia ediție

0
79
Photo by Deni & Alin | DA studio | www.dastudioweddings.com

Săptămâna viitoare, specialiști din industria tehnologică se vor întâlni în cadrul singurului eveniment dedicat exclusiv Deep Tech din Estul Europei. Codiax, conferința derivată din bine-cunoscutul eveniment de technologie – Techsylvania, a ajuns la cea de-a treia ediție și și-a propus să extindă bazele de cunoștințe profesionale ale celor care activează deja în acest domeniu.

Verticalele explorate anul acesta sunt: inteligența artificială, VR & AR, frontier hardware, IoT și blockchain. Evenimentul este structurat astfel încât participanții să aibă acces la cele mai noi informații din aceste arii, dar și să le poată aplica cu ajutorul unor specialiști, prima zi fiind dedicată sesiunilor de workshop-uri, iar cea de-a doua conferinței.

Exemple de succes la nivel internațional pe scena Codiax

Codiax aduce pe scenă exemple de succes la nivel internațional, printre care se numără reprezentanți ai Samsung, Airbus, Grab, Volvo sau University of Oxford. Experții vor prezenta studii de caz referitoare la aplicarea acestor tehnologii inovatoare în companiile pe care le reprezintă, dezvăluind experiențe valoroase și utile.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: peste 3500 de persoane s-au adunat pentru a fi în fruntea inovației alături de lideri de la: NASA, Interpol, NATO, Mobileye, WPP, Grab si multi altii

Workshop-urile Codiax sunt concentrate pe impactul acestor tehnologii în diferite arii și modul în care pot optimiza viețile noastre de zi cu zi. De la studii de caz despre asistenți vocali în sălile de operație până la securitatea și confidențialitatea industriei blockchain, participanții vor avea ocazia să exerseze metode aplicabile chiar de la marile companii.

Agenda întreagă a evenimentului

Cui se adresează Codiax?
Codiax este un mediu prolific pentru ingineri software, specialiști în data science, directori tehnici sau arhitecți software pentru a se întâlni, a afla cele mai relevante informații din industrie și a discuta noi parteneriate ce pot genera proiecte de succes în industria deep tech.

Vlad Ciurca, co-fondator al Techsylvania si Codiax, a declarat: “Misiunea noastră este să aducem plus-valoarea ecosistemului IT din România și Europa de Est. Aceasta este piedestalul și pentru Techsylvania, și pentru Codiax.

Este foarte important să privim spre viitor și să pregătim specialiști în noile tehnologii, de aceea am creat Codiax. România are capacitatea de a deveni un hub relevant pentru dezvoltarea și aplicarea acestor tehnologii, iar noi ne dorim să contribuim la bazele acesteia.”

Codiax 2019 se va desfășura între 21-22 noiembrie la Opera Plaza, Cluj-Napoca. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul oficial: https://codiax.co/tickets/

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Parteneri Codiax: Betfair, Medicover, Telenav, Metro Systems, Macadamian, Halcyon Mobile, Yonder, Cognizant Softvision, Accesa, 3SS, Spyhce.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.