2016, anul preturilor de transfer

0
590
Preturi de Transfer eveniment

11 FEBRUARIE 2016
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

PKF Finconta si BusinessMark Event Mangement va invita la conferinta “2016, anul preturilor de transfer”, un eveniment organizat cu scopul de a aduce in lumina si a dezbate noile prevederi legislative privitoare la preturile de transfer, ce au intrat in vigoare la 1 ianuarie 2016.

Evenimentul reuneste atat experti in aria preturilor de transfer, cat si reprezentanti ai Ministerului Finantelor, ce vor aborda teme precum modificarile aduse de noul Cod Fiscal, noul ordin al ANAF cu privire la conditiile de intocmire si continutul dosarului preturilor de transfer, alinierea autoritatilor fiscale si a contribuabililor la Planul de Actiuni impotriva “BEPS”  si implicatii practice ale noilor modificari legislative.”

Printre temele ce vor fi dezbatute in cadrul seminarului se vor afla:

 • Preturile de transfer din perspectiva inspectiei fiscal
 • Modificari legislative in domeniul preturilor de transfer
 • Analiza functionala – temelia dosarului de preturi de transfer. Modalitatea de stabilire a preturilor de transfer
 • Implicatiile pentru contribuabili si aspecte practice importante in afacerea dumneavoastra
 • Durata de pregatire si continutul unui dosar de preturi de transfer
 • Documentatia de preturi de transfer disponibila la nivelul grupului
 • Imprumuturile intre parti afiliate
 • Serviciile de management si demonstrarea necesitatii acestora

Temele vor fi analizate de specilisti in domeniu printre care se numara:

 • CRISTINA STEFAN, Director Executiv – Inspectie fiscala, ANAF
 • MONICA TODOSE, Director al Directiei de Preturi de Transfer si Solutii Fiscale din cadrul ANAF
 • CRISTINA SAULESCU – Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
 • ALEXANDRU ARDEI – Transfer Pricing Assistant Manager, PKF Finconta

2016, anul preturilor de transferva avea loc pe data de 11 februarie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Un eveniment: PKF Finconta.
Organizat cu sprijinul: BusinessMark Event Management.

Evenimentul are drept parteneri media: Antreprenor in Romania, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, IMM Romania, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Magazin, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Mark Media si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

 

Despre PKF Finconta

PKF Finconta este o firma cu capital 100% romanesc, membra a  PKF International Ltd. PKF International reprezinta o retea de firme membre, independente din punct de vedere legal, cu o prezenta in 440 de orase din 150 de tari, fiind constant clasata in top 15 firme de consultanta si audit la nivel mondial. 

In Romania, este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii fiscale si contabile, fiind in pozitia 6 in piata de consultanta fiscala. Grupul PKF Finconta este format din patru companii romanesti care, inca din anul 1994, dezvolta solutii orientate catre client. Cu peste 45 de membri in echipa, ofera servicii de contabilitate, audit, consultanta fiscala, servicii de salarizare si de lichidare, idei inovatoare care sa ii ajute pe clienti in abordarea corecta a actualului mediu de afaceri, ce se afla intr-o continua si rapida schimbare. Portofoliul nostru include clienti dintr-un spectru larg de sectoare de activitate: transport, energie regenerabila, servicii profesionale, tehnologie, constructii, productie, industria de retail si de energie, imobiliar, pharma.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here