ACCELERATE. Sales Conference

0
405
Sales Conference Business Mark

ACCELERATE. Sales Conference
27 octombrie 2016, Cluj-Napoca
Contact: Mihaela Ciobanu
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

In orice business, departamentul de vânzări este cel care generează încasări. Oricât de eficiente operațiunile și procesele, de inovatoare tehnologia folosită sau de mărețe obiectivele financiare, fără un mecanism de vânzări bine pus la punct, compania nu performează.

Astfel, cea de-a IV-a ediție a ACCELERATE. Sales Conference, semnată BusinessMark, aduce în prim-plan noi perspective și soluții concrete dedicate specialiștilor în vânzări și business development, aplicabile într-un context economic volatil, ca răspuns la provocările întâmpinate de mediul de business.

Devenit deja un eveniment de tradiție, ACCELERATE. Sales Conference va aborda vânzările atât din perspectiva management, cât și client, propunând dezvoltarea direcțiilor de sales leadership, sales effectiveness, sales technology și sales development.

Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie 2016, la Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în proiect, menționăm:

 • BOGDAN MURARU, National Sales Director Romania & Moldova, AVON
 • JÉRÔME DUPORT, Country Sales Director, Tereos
 • VIORICA POLICSEK, Responsabil Regional Resurse Umane, Regiunea Nord, Auchan
 • ŞTEFAN VÂJU, CEO, Chairman of the Board, EVW Holding
 • VALENTIN HAICU, Managing Partner, VHCI Business Development
 • ELENA BADEA, Partner & Senior Consultant, Sfera Business
 • CĂTĂLIN STANCU, Managing Partner, Sfera Business
 • COSMIN ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct, Gothaer Asigurări Reasigurări
 • DRAGOȘ BUTUFEI, Corporate Sales Manager, Medicover
 • ADRIAN PETRE POPA, Head of Sales Process Automation, Siemens
 • MIHAI BARBU, Sales Director, Flanco
 • DEMIS GHINDEANU, Co-Founder, PONY Car Sharing
CITEȘTE ȘI:  Cum imbunatateste tehnologia deep-tech noul nostru “normal”? Afla mai multe pe 13-14 Mai in cadrul celui mai mare eveniment de deep-tech din Europa de Est - Codiax

De asemenea, în cadrul evenimentului, vor fi susținute seminariile :“Despre performanța într-o echipă de vânzări( sustinut de Sfera Business )  siEficiența în vânzări” (sustinut de VHCI Business Development).

Evenimentul  ACCELERATE. Sales Conference va avea loc pe 27 octombrie 2016 la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Un eveniment organizat de BusinessMark, în parteneriat cu Sfera Business, cu sprijinul DWNT, CCIFER, Exec-Edu și Graphtec Design.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Sales Magazine, Business Ladies Club, Top Club, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Femei in afaceri, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi www.business-mark.ro.

CITEȘTE ȘI:  Sustenabilitatea economiei şi Pactul Ecologic European, Subiecte centrale la cea de-a 9-a ediţie a conferinţei Cluj Innovation Days

Pentru inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro sau contactează-ne la  numărul de telefon  (+40 ) 021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here