Adaptarea strategiilor la industrii diferite: super puteri in HR

0
609
Eveniment HR Summit Cluj

Ecommerce-ul (comertul online) ar putea parea, la prima vedere, o nisa in care nu se pune atât de mult accent pe rolul HR-ului în dezvoltarea strategiilor sau a metodelor de consolidare a echipelor precum s-ar intampla in cazul companiilor fizice De fapt, un business online functioneaza dupa aceleasi principii, cu atat mai mult cu cat creeaza un spatiu virtual care aduce cu sine provocari din cele mai diverse.

Despre cum gestionezi resursa umana in eCommerce, cu Lyst [UK]

Lyst, cea mai mare platforma londoneza de e-commerce este punctul de intalnire pentru peste 12.000 de designeri si branduri celebre. Din 2011 pana in prezent business-ul este estimat la 60 milioane$, iar printre investitorii majori se numara Groupe Arnault.

Alaturi de noi in cadrul acestei editii HR Summit Cluj il avem pe Matt Buckland, Head of Talent & Human Resousces Lyst, care prin experienta internationala va pune in discutie strategii si metode inovatoare in domeniul resurselor umane. Pe parcursul carierei sale a gestionat echipe in companii si industrii la nivel mondial precum Facebook, Criteo, Bloomberg, Thought Works sau Getco.

Departamentul de resurse umane este influentat si format in mare masura in jurul legilor referitoare la ocuparea fortei de munca. Astfel, acestea au efect asupra proceselor de recrutare, placement, dezvoltare si compensare. In acest contex, Departamentul Dreptul Muncii al unei companii sustine deopotriva drepturile generale ale omului – egalitate intre sexe, nationalitati si rase – precum si drepturile legate strict de locul de munca: dreptul la salariu minim, siguranta locului de munca precum si dreptul de a avea concediu de odihna.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

HR&Legal, colaborare si reciprocitate @ HR Summit Cluj

HR Summit Cluj-Napoca aduce in fata comunitatii clujene de HR reprezentanti ai domeniului juridic din cadrul unor companii de renume precum Popovici Nitu Stoica & Asociatii si Noerr. Se vor dezbate situatii reale din practica, solutii practice privite din punct de vedere juridic.

Ioana Dumitru, Managing Associate Popovici Nitu Stoica & Asociatii, coordoneaza practica de dreptul muncii din cadrul companiei, avand peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Ioana ofera asistenta juridica in legatura cu toate tipurile de probleme de dreptul muncii,  de la negocieri colective, la relatii individuale de munca incluzand concedieri individuale sau colective, detasari transfrontaliere, transferuri de intreprindere sau solutionarea amiabila a conflictelor de munca.

Practica sa acopera, totodata, zona fuziunilor & achizitiilor si aspectelor de reglementare in domeniul asigurarilor si pensiilor private. Formarea in domeniul juridic a inclus studii de drept roman (Bucuresti), francez (Orleans) si LL.M. in Dreptul International al Afacerilor (University of London, UK).

Andreeea Suciu, Head of Employment & Pensions Department, Noerr, detine o vasta experienta in domeniul conflictelor de munca individuale si colective, elaborarea si negocierea contractelor colective de munca si in acordarea de consultanta juridica societatilor in cadrul proceselor de restructurare. Andreea este specializata in structurarea contractelor pentru management, dar si in redactarea, implementarea si organizarea unui cadru clar privind politica de personal pentru companii din domeniul constructiilor de masini, retail sau industria farmaceutica. De asemenea, ofera consultanta si asistenta in procesul de obtinere a documentatiei necesare rezidentei si desfasurarii de activitati economice sau de raporturi de munca de catre cetatenii straini, din cadrul sau din afara Uniunii Europene.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Conferinta de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc in perioada 29-30 martie 2017, in incinta Impact Hub, sub sloganul „Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experienta complexa, avand in structura sa workshop-uri, prezentari, sesiuni de debate, zona expozitionala dar si oportunitati de networking.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Persoana de contact: Bianca Tritean
Project Manager
E-mail: bianca@liberoevents.ro
Tel:     +40 773 392 398

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.