Căruciorul pentru copil: 6 detalii la care să fii atent

0
114

Alegerea căruciorului pentru copil poate reprezenta o provocare în foarte multe cazuri. În primul rând, trebuie luată în considerare perioada în care acesta va fi folosit, dar și siguranța pe care o oferă. 

Varietatea de modele disponibile este pe de-o parte un lucru pozitiv, dar îngreunează și luarea deciziei finale. Mai jos găsești cele mai importante criterii de care să ții cont: 

1.Siguranța și confortul bebelușului 

Acestea sunt două dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare, mai ales pentru că va fi folosit constant în primii doi ani de viață. Îți recomandăm să optezi pentru un cărucior confortabil de ultimă generație pentru copii, deoarece calitatea este primordială. Acestea au cadre stabile și roți rezistente, sunt ușor de transformat pentru diferite activități și dispun de frâne puternice. 

2.Stil de viață

Analizează activitățile pe care le vei face regulat după venirea pe lume a bebelușului. Dacă vei călători mult cu mașina, un cărucior 3 în 1 cu landou și scoică se va potrivi de minune. Scoica va putea fi folosită și ca scaun pentru autovehicul. 

Dacă, mai degrabă, vei utiliza frecvent mijloace de transport în comun, trebuie să iei în calcul manevrabilitatea căruciorului și greutatea sa. 

3.Spațiul de care dispui 

Ai suficient spațiu în casă pentru depozitarea lui? Acesta este un criteriu care trebuie luat în calcul. Dacă trebuie să pliezi căruciorul ca să nu ocupe tot spațiul de pe hol sau din debara, alege o variantă care se strânge rapid și ușor. De asemenea, verifică dacă va avea loc în portbagajul mașinii, pentru că va fi necesar să îl iei cu tine peste tot. 

CITEȘTE ȘI:  Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „DIN CE DAU CLĂDESC ÎN RAI„

Dacă locuiești la bloc, și liftul este important. Căruciorul trebuie să aibă loc, de preferat, fără să fie nevoie să îl pliezi. 

4.Accesoriile cu care vine dotat 

Deși acest aspect poate nu îți pare esențial la prima vedere, nu este deloc de neglijat. Vei avea nevoie de un coș de cumpărături integrat în cărucior. Acesta va conține mereu diverse produse pentru îngrijirea bebelușului și se va dovedi foarte util în momentele în care trebuie să te oprești la supermarket. Desigur, apărătorile de ploaie sunt esențiale! 

5.Suprafața pe care îl vei folosi

În funcție de tipul de teren pe care urmează să te plimbi împreună cu copilul, trebuie să faci o alegere durabilă. Dacă, spre exemplu, strada pe care locuiești nu este asfaltată sau drumul până la parc este plin de gropi, îți recomandăm să alegi un cărucior cu roți mari. Acestea au scaune mult mai stabile, iar dimensiunea roților va absorbi șocurile astfel încât bebelușul tău va avea parte de o plimbare lină. 

CITEȘTE ȘI:  Cum să îți crești vânzările cu ambalaje inteligente? Ghidul antreprenorului pentru a obține un avantaj competitiv

6.Certificare și garanție

Având în vedere că media de vârstă pe care micuțul o petrece în cărucior variază de la unu la patru ani, orientează-te spre un produs cu garanție de trei ani. Astfel vei preveni eventualele neplăceri în care trebuie să achiziționezi unul nou și vei rezolva rapid posibilele defecțiuni. 

Și omologarea cu care vine acesta este importantă. Acestea trebuie să fi fost testate în prealabil pentru mecanismul de frânare, stabilitate și sistemul de prindere în centurile de siguranță ale mașinii. 

Ia în calcul aceste recomandări când alegi viitorul cărucior pentru copil și îți va fi mult mai ușor să faci o alegere informată. Nu uita, este foarte important să simți că bebelușul tău va fi în siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.