CURS PLANIFICAREA SI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR
23 – 24 Martie 2019
Bucuresti

Intră în lumea organizatorilor de evenimente și află ce trebuie să faci pentru a deveni un profesionist în domeniu! 

Cursul de „Planificarea şi organizarea evenimentelor” este susţinut de lectorul Bianca Preda de 8 ani. În această perioadă, peste 600 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai multi dintre aceştia alegând o cariera de organizator de evenimente. Cursul de organizator de evenimente a depășit 50 de ediţii şi este singurul curs de pe piaţă care pune bazele teoretice şi practice ale domeniului, oferind în acelaşi timp o acreditare specifică, recunoscută la nivel naţional şi internaţional.

Cursul Planificarea și organizarea evenimentelor îți prezintă, pas cu pas, care sunt elementele principale în arhitectura evenimentelor de business și private.  
Vei învăța cum să creezi un concept de eveniment și ce trebuie să adaugi pentru a crea efectul wow pentru invitații tăi. Un profesionist cu experiență îți va prezenta modele de succes în organizarea de evenimente și te va ajuta să îți descoperi adevăratul potențial ca organizator de evenimente. 

INSCRIE-TE LA CURS
Costul formarii de persoana este de 600 lei 
Inscrieri telefonice la 0720736516

[thrive_leads id=’9047′]

CUI SE ADRESEAZĂ? 

Cursul de „Planificarea și organizarea evenimentelor” se adresează celor care doresc să își înceapă o carieră în event management, celor care vor să își dezvolte propria afacere în domeniu sau care au nevoie să organizeze evenimente pentru compania în care activează. 

OBIECTIVELE CURSULUI: 

•  Specializarea practică a cursanților în organizarea de evenimente și crearea unui concept al evenimentului cu impact real, adaptat la condițiile pieței și nevoile publicului țintă.
• Cursul își propune să învețe participanții să mărească potențialul de promovare al fiecărui eveniment planificat, având la dispoziție cele mai noi tehnici de comunicare. 

STRUCTURA CURSULUI 

1. Ce este event managementul. O scurtă prezentare a tipurilor de evenimente. 
2. Tipuri de evenimente. Caracteristicile fiecărui eveniment în funcție de mediu, spațiu de organizare, mesaj sau tema evenimentului. 
3. Etapele evenimentului 

• Crearea conceptului evenimentului: Identificarea publicului țintă. Documentarea și analiza pieții (SWOT). Resurse de cercetare ante-eveniment. 
•  Proiectarea evenimentului: Tema și obiectivele evenimentului. Realizarea bazelor de date cu invitați, potențiali parteneri, jurnaliști. Stabilirea locației, programului, materialelor de prezentare.
• Planificarea evenimentului: Contactarea sponsorilor și a partenerilor media. Redactarea și transmiterea invitațiilor. Realizarea materialelor publicitare pentru eveniment. Contactarea presei.
• Livrarea evenimentului: Desfășurarea propriu-zisă a evenimentului. Activități și responsabilități în timpul evenimentului. 
• Acțiuni post eveniment: Comunicarea post-eveniment. Monitorizarea de presă. Rapoartele sponsorilor și ale partenerilor media. 

4. Elemente ale organizării de evenimente 

• Realizarea bugetului: Cheltuieli incluse în buget. 
• Stabilirea resurselor necesare: catering, grafica evenimentului, materiale de prezentare (ppt, pps, video), materiale promoționale și publicitare etc. 
• Parteneri media și sponsori: Realizarea pachetelor de sponsorizare. Negocierea cu sponsorii. Cum îți atragi partenerii media. 

5. Tehnici de promovare a evenimentului. Realizarea planului de comunicare: comunicare online, realizarea comunicatului de presă, interviuri/știri etc. 

6. Evaluarea evenimentului. Tehnici de evaluare în funcție de obiectivele setate. Care sunt instrumentele de evaluare ale unui eveniment. 

INSCRIE-TE LA CURS
Costul formarii de persoana este de 600 lei 
Inscrieri telefonice la 0720736516

[thrive_leads id=’9047′]

APLICAȚII PRACTICE 

• Prezentarea unor studii de caz aplicate pe planurile de organizare ale unor evenimente.
• Exerciții individuale sau de grup în vederea planificării unui eveniment. 

BENEFICII

•  Vei învăța cum să devii un bun manager de evenimente. 
•  Vei învăța cum să creezi un concept clar și o strategie funcțională pentru un eveniment.
•  Vei ști cum să realizezi organigrama unui eveniment și cum să îți organizezi echipa de management al evenimentului.
•  Vei învăța cum să formezi profilul participanților la eveniment și cum trebuie utilizată o analiză SWOT pentru definitivarea conceptului și identității evenimentului.
•  Vei ști cum să stabilești bugetul evenimentului în funcție de cheltuielile implicate și cum trebuie urmărit un cash-flow al evenimentului. 
•  Vei dobândi cunoștințe de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feedback-ului participanților și perfecționarea tehnicilor de organizare.
•  Vei ști cum să gestionezi întreaga activitatea de event planning: coordonarea invitaților, contactarea sponsorilor și partenerilor media și gestionarea relației cu mass-media.
•  Vei învăța cum să utilizezi tehnicile de promovare pentru mediatizarea evenimentului.
•  Vei afla cum să creezi un eveniment online pentru a mări vizibilitatea și notorietatea evenimentului fizic.

CURSUL este ACREDITAT ANC:

În urma susţinerii unui examen, cursanţii vor primi certificat de absolvire acreditat de ANC (AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE CALIFICĂRI) pe calificarea „ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII”, cod COR 243210. 

Nivelul studiilor obligatoriu pentru accesul la examenul de acreditare ANC este LICEAL, cu sau fara diploma de bacalaureat. 

Documentele necesare obligatorii pentru inscriere la examen sunt: copie buletin/ CI, copie certificat de nastere, copie diploma de studii, copie certificat de casatorie (daca s-a schimbat numele).

Examenul se programează la aproximativ două săptămâni de la curs, de comun acord cu toţi participanţii la curs, şi constă intr-o probă scrisă de tip test grilă şi o probă practică: realizarea unui proiect individual pe baza cunoştinţelor acumulate la curs.

DURATA CURSULUI

DURATA cursului este de 14 ore, sâmbăta şi duminica, în intervalul 10:00-17:00.
– Accesul la curs și la exercițiile și dezbaterile din cadrul acestuiaCostul formării este 600 lei (TVA inclus) şi cuprinde:
– Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului
– Suportul de curs și materialele aferente, în format electronic
– Diplomă de participare eliberată de Creative Business Management 
– Susţinerea examenului şi certificatul de absolvire ANC
– O sesiune de feedback de o oră, prin email sau Skype, opțională pentru fiecare cursant, în vederea aplicării tehnicilor învățare la curs și rezolvarea problemelor întâmpinate pe parcurs.

INSCRIE-TE LA CURS
Costul formarii de persoana este de 600 lei 
Inscrieri telefonice la 0720736516

[thrive_leads id=’9047′]

TESTIMONIALE

Mi-a plăcut cursul de organizare de evenimente. Am învăţat multe despre cum să gestionez mai bine evenimentele companiei la care lucrez şi mi-a fost mai simplu să îmi înţeleg clienţii. Este un curs la care merită să participi.” Ioana Popescu

„Dragă Bianca, îţi mulţumesc pentru două zile inspirate şi educative. Felicitări” Mari Stoica

 Mulţumesc pentru informaţiile actuale şi foarte bine structurate. Ne-a plăcut şi interacţiunea echipei!” 

„Am fost surprinsa in mod placut de informatiile practice furnizate in cadrul cursului, precum si de numeroasele detalii din activitati concrete organizate de lector.”

„Lectorul s-a ocupat de fiecare cursant in parte si a raspuns intrebarilor noastre.”

„Foarte, foarte interesant. Voi pleca foarte multumita de la acest curs. Multumesc pentru doua zile valoroase!” Casiana Popa

„Iti multumesc, draga Bianca, pentru rabdare si pentru exemplele personale care au facut diferenta in acest curs, lamurind pentru mine multe aspecte.”Liliana Mosincat 

„Am avut multe de invatat in aceste 2 zile de curs, lucruri pe care nu le stima si imi sunt foarte folositoare.” Adrian Ungureanu

„Recomand cursul de organizarea evenimentelor tuturor celor care vor să cunoască etapele și tehnicile necesare în organizarea unui eveniment de succes, indiferent de tipologia acestuia. Informațiile foarte bine structurate, interactivitatea cu cei prezenți în sală și umorul Biancăi Preda au făcut cursul foarte interesant. În plus, exemplificările din viața cotidiană a unei agenții de PR cu experiență reprezintă nestemata pe care nu o poți găsi oriunde.” Andreea Tălmăcel

© Bianca Preda – Iulie 2010

INSCRIE-TE LA CURS
Costul formarii de persoana este de 600 lei 
Inscrieri telefonice la 0720736516

[thrive_leads id=’9047′]

LECTOR CURS
Bianca Preda

Bianca este un fost jurnalist cu o bogată experienţă în activitatea de PR şi event planning. De peste 12 ani coordonează şi implementează strategii de comunicare menite să aducă mesajele companiilor mai aproape de publicul lor.

În activitatea sa profesională a gestionat numeroase campanii şi evenimente, atât în domeniul economic, cât şi cel social şi politic. În prezent, Bianca coordonează echipele de comunicare strategică ale clienţilor agenţiei şi livrează cursuri inspirate din activitatea proprie.

INSCRIE-TE LA CURS
Costul formarii de persoana este de 600 lei
Inscrieri telefonice la 0720736516

[thrive_leads id=’9047′]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.