HR Business Strategist – 23 și 24 februarie 2017

0
741
HR Business Strategist Antreprenor in Romania

HR Business Strategist a ajuns la cea de-a treia ediție

BusinessMark vă invită la cea de-a III-a ediție HR Business Strategist, eveniment adresat specialiștilor și liderilor care coordonează departamentele de resurse umane. Evenimentul va avea loc pe 23 și 24 februarie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti. Vom discuta despre alinierea filosofiei de HR la planificarea tacticilor de business ale organizației, dar și despre cum contribuie departamentul de HR la atingerea unui nivel înalt de business performance.

Printre temele de discuție abordate în cele două zile de eveniment se regăsesc: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizațională ca factor diferențiator, career development & team management și altele.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în acest proiect, menționăm:

 • SIMONA POPOVICI, Group Human Resources Director, KMG International
 • ROXANA CÎLȚEA, Head of Human Resources, Sanofi România & Moldova
 • JUDITH KIS, Human Resources Director, Groupama
 • ALINA RĂDULESCU, HR Director, Teamnet
 • COSMIN DODOC, HR Director, Fashion Days
 • ADELA JANSEN, HR Executive Director, BRD
 • GABRIELA NIȚĂ, Human Resources Manager, Altex Logistic & Distribution
 • OANA TRUCĂ, HR Business Partner, Skanska
 • STELIAN BOGZA, Co-Founder, BenefitOnline
 • ANDREEA DOBRE, Deputy HR Manager, Marionnaud
 • BOGDAN GEORGESCU, Founder, Bookster
 • ANDREEA ILINCA, Human Capital Manager, Global Employer Services, Deloitte România
 • VICTOR DRAGOMIRESCU, CEO, Romanian Software
 • OANA PIPER, Human Resources Manager, Supremia Grup
 • LIANA PRECUP, Human Resources Manager, Evozon Systems
 • AURELIA FLOREA, Human Resources & Procurement Director, Miele
 • MARIUS CIURARIU, Human Resources Director, Provident Financial
 • SERGIU TAMAȘ, Head of Human Resources Corporate, NTT Data România
CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

SPECIAL GUEST: ROB VEERSMA, Global Director Training and Development, Gazprom International Netherlands.

În prima zi a evenimentului, NICOLETA DUMITRU– Manager, Servicii de Consultanță în Resurse Umane a PWC, va susține seminarul cu tema: Modalități practice de revitalizare a practicilor de recompensare a angajaților.

Cea de-a III-a ediție HR Business Strategist va avea loc în zilele de 23 si 24 februarie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Partenerii evenimentului sunt: Romanian Software, Deloitte Romania, UCMS Group, AIRFRANCE/ KLM, World Class, Biroul de traduceri Champollion, LEO HR, Donut Studio, Leonidas,  Max Relax, Wellington și On Screen.

Cu sprijinul: British Romanian Chamber of Commerce și Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria-Romania.

Evenimentul are drept parteneri media: E-JOBS, Portal HR,  Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business editors, Global Manager, Femei in Afaceri, Business Woman, StartUps, PR BOX, RBE, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Pentru detalii și înscrieri, accesează  www.business-mark.ro  sau contactează-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie de organizare evenimente business ce îşi propune să ofere mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, BusinessMark  oferă clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.