Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

0
383
Preturi de transfer Delloite eveniment

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer
22 MARTIE 2016
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

Procesul complex de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala s-a finalizat la sfarsitul anului trecut. Au urmat in 2016 publicarea Ordinului Presedintelui ANAF 442 privind conditiile de solicitare si prezentare a dosarului preturilor de transfer precum si publicarea Normelor de aplicare a noului Cod Fiscal.

Deloitte si BusinessMark Event Management va invita in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti, la seminarul cu tema Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer”.

Prin intermediul acestui seminar ne propunem sa analizam impactul cerintelor de documentare din perspectiva preturilor de transfer care se intrevad a fi implementate, precum si al noilor norme fiscale din perspectiva preturilor de transfer. Toate acestea au ca scop identificarea de posibile provocari si/sau oportunitati pentru compania dumneavoastra.

Printre temele dezbatute in cadrul seminarului se vor afla:

  • Preturile de transfer in Romania: Istoric si cadrul general
  • Modificari legislative: Obligatii actuale si viitoare in documentarea preturilor de transfer
  • Procedura de control a preturilor de transfer
  • OECD BEPS – Actiunile ce privesc preturile de transfer
CITEȘTE ȘI:  Pe 10-12 iunie se lansează cel mai complex eveniment IT virtual, DevTalks Reimagined Ce surprize au pregătit companiile pentru participanți

Seminarul va fi sustinut de catre lectorii:

  • Ciprian Gavriliu – Director, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania
  • Adriana Nitoiu – Senior Consultant, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania.

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer” va avea loc in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti.

Un eveniment: Deloitte Romania organizat cu sprijinul BusinessMark Event Management.

Partenerii evenimentului sunt: Klarmedia.

Evenimentul are drept parteneri media: Antreprenor in RomaniaJurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business Editors, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Magazin, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Mark Media, Rabbit Media si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

CITEȘTE ȘI:  Lansarea proiectului Social Economy Entrepreneurship Development

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here