Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

0
125

Pe 4 aprilie, BusinessMark te așteaptă la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Vorbim despre evoluția tehnologică rapidă, despre noile niveluri ale conectivității și digitalizare, dar și despre oportunitățile pentru companiile care se adapteză cel mai rapid la noul context, în care modelul tradițional de aprovizionare nu mai este relevant.

Evenimentul reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top din piață, de a vă conecta cu profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Iată speakerii care ne vor fi alături:

  • ARISTIDES MATOPOULOS, Reader in Logistics and Supply Chain Management, ASTON UNIVERSITY; Visiting Professor, UNIVERSITY OF LILLE; Director, SUPPLY CHAIN GNOSIS (Consulting Services), U.K.
  • MORTEN BELSØ, Consultant, AMCS Group (Denmark)
  • JORGE GUILLÉN RANGIL, Export Manager, Agroveco (Spain)
  • DANIEL PARASCHIV, Business Development Manager for Transilvania, CTP Invest
  • DANIEL DRĂGUȘIN, Customer Service and Logistics Senior Manager East Balkans, PepsiCo
  • VICTOR DĂNILĂ, Supply Chain Manager, Orkla Foods Romania
  • MIHAELA HAMPU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars
  • MARIAN ORZU, Managing Partner, Dunwell
CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Aceștia vor aborda principalele teme de discuție:

Mai multe detalii despre conferința Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca și modalitatea de înscriere puteți afla aici: .  

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: iTrack Logistics, CTP, Mazars România, PUMBA Creative Studio, AVIS.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Eveniment organizat cu susținerea:  Arilog, BRCC, CCIRI, BCCBR, Zelist Monitor.

Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Financial Market, DeBizz, Transilvania Business, Market Watch, PRbox.ro, Curierul Național, Portal Management, Antreprenor în România, MoneyBuzz, Social Media Romania, Global Manager, Administratie.ro, BirouInfo.ro, Depozitinfo.ro, InfoOradea, Rbe Connect, Monitorul de Făgăraș, Spatiul Construit, MATEK, Financiarul, Monitorul de Făgăraș, InTurda.ro, PRwave, Business Press, Clujul de Buzunar, Business24, Ziare.com, Tranzit, Cargo Magazin, Stiri Actuale, Revista Piața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.