Peste 600 femei antreprenor și manager se reunesc la Conferința de Leadership Feminin The Woman din Cluj-Napoca

0
490

„Ce ştiam sigur era faptul că, orice meserie aş fi ales, voiam să fiu cea mai bună. Să fac altfel decât alţii. Să schimb lucrurile în jurul meu.” – Mona Nicolici

Conferința de Leadership Feminin The Woman reunește pe 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca, peste 600 de femei manager și antreprenor din România, dornice să investească în dezvoltarea lor profesională și personală.

Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta!, femei de renume conturează agenda ediției de anul acesta precum Maia Morgenstern, Olga Johnston Antonova, Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Iuliana Tudor, Antoinia Norman sau Ela Moraru  care vin să inspire prin pasiunea, dedicarea și munca pe care au depus-o de-a lungul carierei.

Povestea provocărilor din spatele succesului

Evenimentul va include în 21 martie prezentări axate pe leadership și antreprenoriat, dar și un panel de debate despre provocările întâlnite de-a lungul carierei. Mona Nicolici, Sînziana Maioreanu și Doina Cepalis vor prezenta celor 600 femei provocările ce se află în spatele poveștilor de success.

Mona Nicolici este Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom, cea mai mare companie românească de petrol și gaze. De peste 10 ani, Mona Nicolici a fost jurnalist de televiziune, fiind pe rând redactor de știri, producător, editor și prezentator. După o carieră jurnalistică de succes, Mona a ales să se implice în proiecte de educație pe care le dezvoltă în cadrul OMV Petrom. „Țara lui Andrei”, „România meseriașă” sau „Acces la viață” sunt doar câteva dintre inițiativele pe care le-a demarat în ultimii 10 ani de activitate cu rezultate concrete pentru mediul social din România. Pasiunea, dedicarea și adaptabilitatea sunt atuurile pe care Mona le-a dovedit în traseul profesional plin de provocări.

 „Am învăţat şi să am răbdare. Și, mai ales, să schimb atunci când am găsit oportunitatea şi am simţit că e momentul. Am riscat și atunci când am plecat din televiziune şi când m-am hotărât să lucrez pentru Petrom. Ce ştiam sigur era faptul că, orice meserie aş fi ales, voiam să fiu cea mai bună. Să fac altfel decât alţii. Să schimb lucrurile în jurul meu.”, declara Mona pentru o publicație națională.

Alături de Mona Nicolici, Sînziana Maioreanu va vorbi managerilor și antreprenorilor despre experiența avută de-a lungul carieri.  CEO în cadrul Aegon, compania aflată pe locul 8 în piața asigurărilor de viață și locul 4 în cea de pensii private, Sînziana are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar. Timp de 9 ani a făcut parte din ING Bank and Insurance din România unde a deținut funcția de Electronic Banking Officer. Experiența și viziunea complexă au contribuit la performanța sa, astfel că Sînziana a reușit să își lase amprenta pe fiecare proiect în care a fost implicată.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Din poziția de CEO în cadrul Signal Iduna, a coordonat lansarea companiei pe piața locală și poziționarea ei în top 3 firme de asigurare de sănătate. În 2010, Sînziana s-a alăturat companiei Aegon în calitate de Director de Vânzări, în doar 2 ani fiind promovată în poziția de CEO.

Femeia care a vândut produse românești asiaticilor la ei acasă

Femei puternice, lideri în comunitatea din care fac parte vin în cadrul panelului de debate: Challenging Myself să împărtășească din experința dobândită în cadrul funcțiilor de leadership din companii multinaționale, dar și să dezbată despre cum provocările și motivația te determină să devii cea mai bună versiune a ta.

Alături de Sînziana Maioreanu și Mona Nicolici, The Woman o aduce pe scena evenimentului pe Doina Cepalis, CEO la Te-Rox Prod, cel mai mare producător de scaune auto pentru copii din Europa.

Doina este una dintre cele mai puternice femei din România care a reușit în trei luni să reorganizeze activitatea fabricii, iar în mai puțin de cinci ani a devenit lider european pe o nișă mai puțin exploatată. „Cred că un lider există în primul rând prin valorile lui şi prin ce poate construi în echipă, poate o femeie este mai sensibilă şi exagerat de responsabilă. Pe plan extern, în relaţiile cu clienţii, m-a ajutat că sunt femeie, am avut un capital de încredere în plus.”, declara Doina pentru o publicație națională.

În prezent, compania are un rulaj anual de aproximativ 25 de milioane de euro, în 2007 pornind de la un capital de 10.000 euro. La mai puțin de 30 de ani, Doina a primit funcția de conducere într-o întreprindere din Roman, la care a devenit ulterior acționar.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Primii speakeri The Woman Workshops – implicarea constantă în educație și antreprenoriat

The Woman reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin.  The Woman sărbătorește femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce dă startul unor serii de evenimente conexe Conferinței de Leadership Feminin The Woman. În 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro) și Anca Șerban (Fondator ManierArt) vor susține workshopuri axate pe importanța deschiderii unui business și eticheta în business.

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Workshopul a prins contur din dorința de a oferi mamei și micuțului încrederea și curajul, informațiile corecte pentru o bază solidă atât pentru mamă cât și pentru copil. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susține în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc pe 21 martie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și este evenimentul cheie a leadershipului feminin sub umbrela sa urcând pe scenă  speakeri de renume precum Cătălina Ponor, Maia Morgenstern, Olga Johnston Antonova, Iuliana Tudor și Antoinia Norman.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:

Silver Partner: Aegon

Parteneri: Nivea, Ecco Shoes, Piera, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, AROBS

Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome

Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Flowers by: Magnolia
Official Coffee: Meron
–-
Persoana de contact:
Ioana Chelmuș
Junior Marketing Specialist
ioana@thewoman.ro/ 0773 392 394 | Facebook The Woman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.