Romanian Agribusiness in 2016 – 22.10.2015

0
454
Agri Business 2015 eveniment

Romanian Agribusiness in 2016
22 OCTOMBRIE 2015
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

BusinessMark anunta organizarea celei de-a treia editii a conferintei Romanian Agribusiness in 2016”, eveniment ce va avea loc pe 22 octombrie 2015, la Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton.

Conferinta va reuni factori de decizie si cele mai importante companii din domeniu si va dezbate teme legate de strategia agricola a Romaniei, bilantul anului agricol 2015 si perspectivele pentru anul urmator, accesarea fondurilor europene, PNDR 2014-2020, provocarile  business-urilor in agricultura, finantarea in agribusiness, aspecte fiscale si legislative specifice industriei.

Printre specialistii prezenti la conferinta se numara:

 • George Turtoi, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
 • Romulus Duica, Director General Adjunct, Direcţia Generala pentru Dezvoltare Rurala – Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurala – PNDR, MADR
 • Sorin Minea, Presedinte, Angst, Presedinte, Romalimenta
 • Laura Mihai, Director, Direcţia Clienti Mari, CEC Bank
 • Reprezentant Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale – AFIR
 • Laurenţiu Baciu, Presedinte, LAPAR
 • Iulia Cristea, Director Marketing, Caussade Semences
 • Dorin Cojocaru, Presedinte, Asociatia Patronala din industria Laptelui – APRIL
 • Ana Rodica Capatina, Presedinte, Asociatia Romana de Promovare a Vinurilor Romanesti
 • Emil-Florian Dumitru, Presedinte, Federatia Nationala PRO AGRO, Director executiv la Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola (ONIV)
 • Dragos Vasile Frumosu, Presedinte, Federatia Sindicatelor din Industria Alimentara.
CITEȘTE ȘI:  TEDxEroilor 2023: Un Val de Curaj și Schimbare la Orizont

“Romanian Agribusiness in 2016” va avea loc pe data de 22 octombrie 2015 la Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton.

Partener oficial: Caussade Semences.

Partener: CEC Bank.

Evenimentul are drept parteneri media: Agroromania.ro, Agrias, Revista Ferma, Agroazi, Agrimedia, Profitul Agricol, Gazeta de agricultura, Agro TV, Rabbit Media, Stiri Agricole, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Magazin, Learn & Go, 4 Career, Revista Valoare, Transilvania Business, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Brightway, Administratie.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro

CITEȘTE ȘI:  Real Estate & Construction Forum 2023. Importanți jucători din industrie dezbat, pe 25 septembrie, situația actuală a pieței imobiliare și perspectivele pentru 2024

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here