Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business

0
550
Supply Chain Business Mark 2016

20-21 octombrie, București
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

Evoluția tehnologică, economică și socială din ultimii ani a impactat major mediul de business și a schimbat fundamental o serie de industrii și procese. Supply chain și logistica sunt printre domeniile care beneficiază constant de inovații și eficientizări, iar nealinierea la cele mai recente tendințe se poate traduce în “out of business”.

 Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in business este o conferință care abordează cele mai noi subiecte, tehnologii și inovații din zona de aprovizionare și logistică, dedicată factorilor de decizie din companii, pentru a oferi soluții realiste, practice și implementabile pentru creșterea eficienței operaționale, experienței clienților și, implicit, a business-ului.

Evenimentul organizat de BusinessMark va avea loc pe 20-21 octombrie la București, Hotel InterContinental.

Printre speakerii invitați la discuții, se numără:

KEYNOTE SPEAKER:

  • MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK

SPECIAL GUEST:

  • THIERRY BRUYNEEL, Partner, Delaware Consulting Belgium
  • ALEXANDRU CRĂCIUN, Director Comercial, Administrația Porturilor Maritime Constanța, Logistics and Operations Senior Consultant, Sfera Business
  • LAURENȚIU DUICĂ, Associate Director Industrial Agency, Colliers International
  • LAURA SIMION, Director de Logistică, LC Waikiki, Vicepreședinte, ARILOG
  • CĂTĂLIN CÎRNARU, Supply Chain Manager, Flanco
  • LAURENȚIU CIOINAC, Site Warehousing Manager, Bergenbier – Molson Coors
  • VICTOR ROCA, Director National Logistica, Fabryo-Atlas Corporation
  • Reprezentanți UNTTR, CFR Marfă
  • Reprezentanți companii – Supply Chain & Logistics Managers
CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Prima zi a evenimentului va conține o serie de workshop-uri susținute de Deloitte România și Sfera Business iar, în ziua secundara a evenimentului,  este inclus seminarul INOVAȚIA ÎN RETAIL & SUPPLY CHAINS susținut de MICHAEL BOURLAKIS, Director of Demand Chain Management Community & Head of Centre for Logistics & Supply Chain Management, Demand Chain Management, Cranfield School of Management, UK.

Supply Chain & Logistics Forum. Linking innovation in businessva avea loc pe data de 20-21 octombrie la București, Hotel InterContinental.

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: ARILOG.

Evenimentul are drept parteneri media: Revista Tranzit, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.